3 værelses hus på 114 m2

Ryesgade,
8700 Horsens

Månedlig husleje
7.555,-
Oprettet / Opdateret
21 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

Eksempel på 3 rums Familieboliger Bülowsgade

VELKOMMEN TIL BOLIGSELSKABET DOMEA HORSENS, AFD. 52 - Energivenlige og moderne boliger centralt i Horsens Boligerne - Moderne og lyse boliger med smukt lysindfald De moderne boliger er alle udstyret med dørtelefon med kamera, og der følger to højskabe med til boligerne hvilket giver en masse skabsplads. De store og smukke gulv til loft vinduespartier inde i stuen giver et utrolig smukt lysindfald som også kan nydes i det åbne køkken. Køkkenet indeholder masser af skabsplads, og de hvide skabslåger med mørke trækanter, vinylgulvene og de blåmeleret bordplader skaber tilsammen et hyggeligt og funktionsdygtigt køkken. Torumsboligerne der ligger på Ryesgade i stueetagen har udgang til egen have, hvor de resterende boliger i afdelingen har altan, hvor solnedgangen kan nydes. Badeværelset er indrettet med gråmeleret klinker inde i brusenichen, hvide vægge og plads til et skabsarrangement under vasken. Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Fjernvarme og el afregnes direkte med forsyningsselskabet. Afdelingen - Miljøvenlige tiltag i moderne bebyggelser Afdelingen huser skønne og moderne etagers byggerier fra år 2012, hvor der er skønne græsarealer nær boligerne, hvor sommeraftenerne kan nydes, mens børnene leger/kan lege på afdelingens tilhørende legepladser. Boliger på Bülowsgade og trerumsboligerne på Ryesgade er handicapvenlige, og alle boligerne i afdelingen er tilknyttet et genvækst-anlæg, hvor varme genbruges. Der er masser af parkeringspladser tilknyttet afdelingen og til hvert lejemål medfølger der et skur. Nærområdet - Gåafstand til skoler, indkøb og smuk natur Nærområdet byder på en masse forskelligt til alle aldre. Omkring 100 meter fra boligerne ligger både skoler og daginstitutioner, og mellem 1-2 km derfra finder man sportsaktiviteter blandt andet i form af fodboldklubber. Der er også rig mulighed for at opleve kulturelle aktiviteter nær boligerne, da det gamle fængsel bliver anvendt som museum om dagen og om aftenen forvandles til et unikt spillested, hvor der afholdes koncerter. Den smukke natur kan nydes ved Bygholm Sø, hvor man kan få flere timer til at gå, ved at gå på opdagelse i den nærliggende skov.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6931306
Boligtype
Hus
Antal værelser
3
Størrelse
114 m2
Husleje
7.555,-
Aconto
375,-
Depositum
42.635,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.