3 værelses lejlighed på 103 m2

M C Holmsgade,
7900 Nykøbing Mors

Månedlig husleje
6.674,-
Oprettet / Opdateret
6 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

Eksempel på 3 rums Familieboliger Emilievej

VELKOMMEN TIL BOLIGSELSKABET NYKØBING MORS, AFD. 26 - Spændende boliger centralt i Nykøbing Mors Boligerne - Hyggeligt åbent køkken Boligerne på Emilievej ligger i denne smukke ejendom fra 1915 i røde mursten og med charmerende sprossede vinduer – også kaldet Emiliegården. Emiliegården blev renoveret i 1992 og 2007, hvor alle vinduerne blev udskiftet. Boligerne er med lille hyggeligt lyst åbent køkken med komfur og emhætte. Der er gjort klar til opvaskemaskine eller vaskemaskine i køkkenet. Lejligheden har fine bøgeparketgulve og store lysgivende vinduer. Soveværelset er med faste skabe. Badeværelset er enten ældre med brunt klinkegulv, hvide flisevægge, brusebad og toilet eller nyere med gråt klinkegulv og lyse fliser. Der er dørtelefon til alle boliger, og elevator på Emilievej 2. Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme opkræves via Domea.dk som et månedligt aconto beløb. El opkræves direkte af forsyningsselskabet. Afdelingen -Spændende bylejligheder Vi tilbyder spændende bylejligheder med central beliggenhed i Nykøbing Mors. Du bor lige ved velfungerende skoler, daginstitutioner, butikker, busstoppested m.m. Nykøbing Mors udbyder en lang række fritids- og kulturaktiviteter såsom det populære Jesperhus, der ud over en blomsterpark med junglezoo også rummer feriecenter, svømmehal og bowlingcenter. Du kan læse mere om Nykøbing Mors på kommunens hjemmeside . Nærområdet - Super central beliggenhed Emilievej ligger i skønne grønne omgivelser med fælles arealer med grillplads m.m. Der er parkeringsplads inde i gården, cykelskur og fællesvaskeri. Derudover kan der lejes selskabslokale og gæsteværelse. På Emilievej bor du centralt i Nykøbing Mors - lige ved velfungerende skoler, daginstitutioner, butikker, busstoppested m.m. Nykøbing Mors udbyder en lang række fritids- og kulturaktiviteter såsom det populære Jesperhus, der ud over en blomsterpark med junglezoo også rummer feriecenter, svømmehal og bowlingcenter. Helhedsplan Organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Nykøbing Mors har godkendt en helhedsplan i afdeling 3026 Emiliegården, helhedsplanen omfatter kun adresserne Emilievej og Tinghusvej. Helhedsplanen forventes opstartet i løbet af 2025. I forbindelse med denne helhedsplan kan der dog løbende forekomme mindre arbejder på ejendommene i 2024. Vi vil bestræbe os på at informere lejerne om sådanne arbejder i god tid. Derudover skal vi oplyse, at der kan forekomme genhusning, når helhedsplanen (renoveringen) påbegyndes. Vi vil i sådanne tilfælde kontakte lejerne direkte med yderligere information om genhusningens omfang og varighed.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6617185
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
103 m2
Husleje
6.674,-
Aconto
1.181,-
Depositum
17.078,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.