3 værelses lejlighed på 90 m2

Klostergade,
6000 Kolding

Månedlig husleje
7.330,-
Oprettet / Opdateret
42 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

Eksempel på 3 rums Familieboliger Klostergade - Kolding

VELKOMMEN TIL Klostergården - Mennesker er vigtigere end mursten På udvalgte ledige boliger tilbyder vi nedsat indskud og lejereduktion - Kontakt kundeservice på 76Phone Boligerne -Centralt i Kolding Klostergården, som er opført i 2022, ligger centralt i Kolding by lige ud til gågaden. Byggeriet rummer 92 lejligheder på henholdsvis to, tre og fire rum. Nærområdet - Bo i Koldings hyggelige bymidte Boligerne ligger i hjertet af den hyggelige by Kolding ned til den brostensbelagte gågade Klostergade. Her er en hyggelige bystemning med lækre spisesteder, hyggelige cafeer og spændende specialbutikker. Boligerne ligger i gåafstand fra gode indkøbsmuligheder, offentlig transport og fantastisk natur med både Slotssøen og Kolding Fjord. Derudover ligger der gode skoler og børnepasningsordninger i nærheden. Kolding har et rigt forenings- og kulturliv, så der er rig mulighed for at pleje sine sportsinteresser eller andre kulturinteresser. P-kælder Der er under størstedelen af bebyggelsen anlagt en privatejet p-kælder med nedkørsel fra Klostergade. Som gående er der adgang til den privatejede p-kælder fra gårdrummet, Lille Brostræde og mod det offentlige byrum og der bliver etableret personlift fra den privatejede p-kælder til gårdrummet. Bebyggelsen har en fri cykelparkering i kælderen, ligesom der er det i gården. Aftaler omkring leje og brug af p-pladser i den privatejede p-kælder skal indgås med APCOA Parking Danmark A/S via denne hjemmeside eller på telefon: 7023 13 31. Man har adgang til bebyggelsen fra hhv. Klostergade, Brostræde samt det offentlige byrum mod øst. Sidstnævnte er den adgang, hvor der er niveaufri adgang for gangbesværede og kørestolsbrugere. Fleksibel udlejning 25% af familieboligerne udlejes efter særligt pendlerkriterie. · Ansøgere, som har folkeregisteradresse uden for kommunen og har fast arbejde i Kolding kommune (minimum 28 timer om ugen). Det er et krav at prøvetiden er udløbet. Ansøgeren skal opnå kortere afstand mellem arbjedspladsen og bopælen ved flytningen. Der er fortsat ledige boliger - kontakt Kundeservice på tlf. 76 64 64 64 for at høre mere.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4815423
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
90 m2
Husleje
7.330,-
Aconto
472,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.