3 værelses lejlighed på 87 m2

Passagen,
7100 Vejle

Månedlig husleje
9.383,-
Oprettet / Opdateret
123 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

Eksempel på 3 rums Familieboliger Passagen

VELKOMMEN TIL DOMEA EGTVED, AFD. 54 - Skønne rækkehuse og lejligheder i fantastisk natur tæt på Vejle Ødsted: Passagen 3A-3H og 5-33 - Masser af natur og gåafstand til skole I den lille landsby Ødsted, knap 11 km fra Vejle, ligger disse fine gule murstensrækkehuse med egen have, terrasse samt udhus. Der er mange flotte skove og natur i nærheden af Ødsted. Du er i gåafstand til skoler og børnehave samt busstoppested. Der er mulighed for at opstille egen vaskemaskine i de nyrenoverede familieboliger. Derudover er der et stort fælleshus, som beboerne kan leje, samt gæsteværelse. Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Fjernvarmen opkræves via Domea.dk som et månedligt a conto beløb. El afregnes direkte med forsyningsselskabet. Til de nyrenoverede lejligheder 4-værelses på 103 m² og 3-værelses 110 m² er der dejlig stor terrasse og egen have ud mod det grønne fællesområde. Boligerne fremstår lyse og rummelige med blandt andet nyt bad og HTH-køkken. Afdelingen - Afdelingen består af hyggelige rækkehuse, fordelt i Egtved, Bredsten, Ågård, Jerlev, Ødsted og Vester Nebel. Vi tilbyder et- og torumsboliger i flere prisniveauer alt efter dit behov, og byder både unge, ældre, enlige og familier velkommen. Boligerne på Overgårdsvej og Parkvej i Egtved, samt Steen Blichers Vej i Bredsten er primært ældreboliger. Opskrivning til ældreboligerne sker ved henvendelse til kommunen. Alle vore boliger fremstår med lyse og indbydende rum, præsentable badeværelser og køkkener. Alle rækkehuse og lejligheder i stueplan har egen terrasse og have. Derudover har alle boliger enten depotrum eller udhus tilknyttet. Nærområde - I rolige og smukke naturomgivelser i nærheden af Vejle, Kolding og Billund ligger Domea Egtveds afd. 54.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6277443
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
87 m2
Husleje
9.383,-
Aconto
656,-
Depositum
26.053,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.