3 værelses værelse på 105 m2

Peder Nielsens Gade,
9700 Brønderslev

Månedlig husleje
9.428,-
Oprettet / Opdateret
165 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

Eksempel på 3 rums Familieboliger Peder Nielsens Gade

VELKOMMEN TIL BRUNDER TÅRNHUSE - Økonomisk fordelagtige boliger Midlertidig lejereduktion på ledige boliger : - På udvalgte ledige 3-rums familieboliger tilbydes en lejereduktion på kr. 1500,- pr. mdr. de første 12 mdr. af boperioden. Indskud reduceres til kr 29.000,- ved kontraktskrivning. - På udvalgte ledige 2-rums familieboliger tilbydes en lejereduktion på kr. 1000,- pr. mdr. de første 12 mdr. af boperioden. Indskud reduceres til kr 29.000,- ved kontraktskrivning. Boligerne - Sikre boliger indrettet med god plads. Familieboliger, 60 stk. tilgås via entre med adgang til badeværelse og vaskesøjle. Undtaget den mindste type, hvor badeværelset ligger i forlængelse af værelserne. Efter entreen er samtalekøknet med spiseplads, hvor et større vindue gennemlyser lejemålene. Køkkenophold og stue ligger i åben forbindelse, men de to store typer kan døradskilles ved beboerønske. Opholdstuen er placeret med møbleringsvæg mod adgangssiden og et gennemgangsforløb mod boligens private terrasse. Dette åbne gangforløb forbinder stuen med værelserne og soveværelset. Værelserne indrettes med fleksibilitet, så de kan sammenlægges til et større værelse eller evt. ændres til et soveværelse, hvis nu det tiltænkte soveværelse ønskes som en ekstra stue/arbejdsværelse i stedet med direkte adgang til altanen. Altanen giver plantemiljø lige uden for vinduerne og størrelsen sikre at den er anvendelig for alle. Afdelingen Boligbebyggelsen er designet ud fra et mål om at skabe kvalitet ud fra et økonomisk begrænset udgangspunkt. Anlægget af stier og veje bliver holdt på et minimum uden at gå på kompromis med tilgængeligheden. Boligernes arealt er pladsoptimerede, for at have muligheden for at skabe gode arkitektonikse kvaliteter både ved interiør og eksteriør. Afdelingen består af familieboliger, fleksboliger og ungdomsboliger. Bebyggelserne vil også bestå af 5 private penthousboliger på ca. 150 m2. Plinten vil indenholde 80 parkeringspladser og 20 pladser i terræn. Nærområde Projektområdet er centralt beliggende i det dynamiske Brønderslev og meget nært et stille naturomåde med rekreative omgivelser. Udlejningsmateriale Find det under "Se flere dokumenter"

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 5048821
Boligtype
Værelse
Antal værelser
3
Størrelse
105 m2
Husleje
9.428,-
Aconto
902,-
Depositum
42.420,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.