4 værelses lejlighed på 104 m2

Brahesbakke,
8700 Horsens

Månedlig husleje
8.426,-
Oprettet / Opdateret
2 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

Eksempel på 4 rums Familieboliger Brahesbakke

VELKOMMEN TIL BRAHESBAKKE - Flyt til skøn natur, tæt på byen og let adgang til motorvejen. Bebyggelsen ligger i den nord-vestelige del af det nyopførte boligområde Brahesbakke. Boligerne Alle lejligheder er tre- eller fireværelses lejligheder, disponeret med et stort køkken/alrum, med direkte adgang til en stor altan ellere terrasse. Afdelingen Bebyggelsen er opført i 2021 har fået navnet Brahesbakke og består af syv punkthuse med to-fire etager. Mellem husene er der arealer til P-plaser, depotrum, miljøstation, fælles ophold og solitære træer samt overskueligt stisystem. regnvand fra belægning og tage ledes via åbne render og grøfter til nedsivningsbassiner placeret rundt i bebyggelsen Nærområdet Boligerne er placeret i Bygholms smukke landskab tæt ved sø, mark, skov og kulturhistoriske levn. I samme område opføres også private boliger, så det bliver attraktivt for forskellige målgrupper og bliver mangfoldigt. Udlejningsmateriale Find det under "Se flere dokumenter"

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6913746
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
4
Størrelse
104 m2
Husleje
8.426,-
Aconto
304,-
Depositum
46.692,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.