2 værelses lejlighed på 54 m2

Karine Krumpen,
8700 Horsens

Månedlig husleje
7.250,-
Oprettet / Opdateret
I går
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Grib muligheden for at leje en fantastisk nyopført toværelses lejlighed i det attraktive Nørrestrand-område i Horsens. Denne lejebolig tilbyder en bekvem beliggenhed blot en kort cykeltur fra Horsens centrum.

Køkken og stue Træd ind i denne veldesignede toværelses lejlighed, hvor et lyst og moderne køkken er smukt integreret i en åben forbindelse med stuen. Køkkenet fremhæves af elegante materialer og er udstyret med moderne hårde hvidevarer, der gør madlavningen til en fornøjelse. Soveværelse Badeværelse Badeværelset er indrettet med stilrene materialer, der fremhæver elegance. Her findes en bruseniche, toilet samt håndvask med opbevaring. Badeværelset inkluderer også en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. . Entré Lejligheden byder velkommen gennem en indbydende entré, der skaber en naturlig overgang til lejlighedens øvrige rum. Entreen er udstyret med et smart opbevaringsskab hvor du let kan placere en støvsuger eller tørrestativ. Altan/terrasse Fra stuen er der direkte adgang til din egen private altan, der inviterer til udendørs afslapning og nydelse.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6064867
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
54 m2
Husleje
7.250,-
Aconto
250,-
Depositum
21.750,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.