hyggelig 3 vær. lejlihed, med synlige bjælker

Faciliteter

Areal
69m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nr. Bredgade
Forbrug:

200 kr/md

Depositum:

12.150 kr

Leje per måned:

4.050 Kr/md

hyggelig 3 vær. lejlighed fra 2007 badeværelse med bruseniche og gulvvarme billig varme udgift

Stor lejlighed på 69 m2 til leje 6933 Kibæk

På Nr. Bredgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 69 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Nr. Bredgade i 6933

Husleje
Du skal betale 4.050 kr. om måneden for denne bolig på Nr. Bredgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 12.150 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 6933 Kibæk

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6933 Kibæk? I øjeblikket kan du finde 5 lejeboliger i 6933 Kibæk her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.