KLUB LOKALE PÅ NØRREMARKEN I VEJLE

Faciliteter

Areal
220m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nørremarksvej
Forbrug:

1.450 kr/md

Depositum:

15.000 kr

Leje per måned:

5.100 Kr/md

Som et del lejemål udlejes "klub-lokale" i kælderen på en ejendom med samlet 1300m" og 70 P-pladser. Lokalet har egen indgang, WC og et ekstra rum . Lokalet er belagt med termo belægning og gulvtæppe . Der er et par/køkken miljø i lokalet , samt en række møbler til rådighed .

Stor lejlighed på 220 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Nørremarksvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 220 m2.

Om lejeboligen på Nørremarksvej i 7100

Husleje
Du skal betale 5.100 kr. om måneden for dette lejemål på Nørremarksvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.000 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket finder du 232 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.