2 værelses lejlighed på 64 m2

Hedvig Billes Top,
8700 Horsens

Månedlig husleje
7.250,-
Oprettet / Opdateret
13 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Lækker toværelses lejlighed, hvor hver en kvadratmeter er udnyttet optimalt. Nyd et stort køkken-alrum, soveværelse, bad, entre og egen altan/terrasse.

Køkken og stue Lejligheden er opført med et lyst og rummeligt køkken-alrum, hvor det stilrene køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer. Soveværelse Lejlighedens soveværelse er lyst og rummeligt og indeholder to faste garderobeskabe samt plads til en dobbeltseng. Badeværelse Det stilrene badeværelse indeholder bruseniche, toilet, håndvask samt skabsplads.Badeværelset indeholder desuden vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Entré Lejligheden byder velkommen via en mindre entré i åben forbindelse med alrummet, og indeholder et enkelt fast skab. Altan/terrasse Fra stuen er der direkte udgang til egen altan/terrasse.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 5699708
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
64 m2
Husleje
7.250,-
Aconto
250,-
Depositum
21.750,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.