Lejlighed nær gågade, udsigt over Esbjerg Havn

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Havnegade
Forbrug:

750 kr/md

Depositum:

21.900 kr

Leje per måned:

7.300 Kr/md

Skøn Lejlighed nær gågade, og med udsigt over Esbjerg Havn og Fanø udlejes ! Lejligheden er af nyere dato og nymalet med alt i Hvidvarer, Lejligheden fremstår med synlige bjælker, parket Trægulve, Faste Klædeskabe ! Denne Lejlighed bør ses !

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Havnegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 94 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Havnegade i 6700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Havnegade er 7.300 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.900 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 90 lejeboliger i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.