Løgstørs bedste udsigt

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Fjordgade
Forbrug:

300 kr/md

Depositum:

12.000 kr

Leje per måned:

4.000 Kr/md

Dejlig lejlighed 15 meter fra Limfjorden 1 sal, fantastisk udsigt fra stuen, herudover 2 værelser, køkken, bad mm.

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 9670 Løgstør

På Fjordgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 65 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Fjordgade i 9670

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Fjordgade er 4.000 kr.
Depositum
Du skal lægge 12.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9670 Løgstør

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9670 Løgstør? Du kan i øjeblikket finde 3 lejemål i Løgstør netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.