3 værelses lejlighed på 92 m2

Lupinvej ,
8600 Silkeborg

Månedlig husleje
6.162,-
Oprettet
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Lupinvej 18-96

Arbejdernes Byggeforeningens største afdeling med i alt 384 lejemål. Der er stor, dejlig altan til samtlige 2, 3 og 4 værelses lejligheder. De 1 værelses lejligheder har fransk altan. Gårdanlæggene mellem blokkene er med mange hyggekroge, bord-bænkesæt samt legepladser. Derud over er der multibane i afdelingen. Afdelingen ligger i Alderslyst, tæt på flere dagligvarebutikker. Lupinvej har sammen med nabo afdelingen på Resedavej et fælleshus, "Huset", som kan lejes af samtlige beboere i de to afdelinger. Klik her for nærmere information. I 2010 gennemgik afdelingen en gennemgribende renoveringen som omfattede bl.a.: Facaderenovering, nye indgangspartier, nye vinduer & døre. Der blev ligeledes etableret dørtelefonanlæg. Der må holdes 1 indekat. Gældende husdyrkontrakt skal oprettes. I opgang 80, er der 8 handicapvenlige lejligheder. Her er der elevator og lejlighederne er handicapvenlig indrettet med bl.a. brede døråbninger. Afdelingen har indgået aftale med AURA omkring delebiler. Er du interesseret i yderligere information se mere på aura.dk/delebil

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4759396
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
92 m2
Husleje
6.162,-
Aconto
1.530,-
Depositum
24.648,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Delevenlig
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.