Lys lejlighed med fri wifi

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
237 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Skolegade
Forbrug:

500 kr/md

Forudbetalt leje:

5.800 kr

Depositum:

17.500 kr

Leje per måned:

5.800 Kr/md

Dejlig lys lejlighed, ny malet vægge og sleben gulve fri vask og kælderrum gratis parkering i gården

Stor lejlighed på 63 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Skolegade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 63 m2.

Om lejemålet på Skolegade i 6700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Skolegade er 5.800 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.500 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-02-12.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 90 boliger til leje i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.