2 værelses lejlighed på 47 m2

Karine Krumpen,
8700 Horsens

Månedlig husleje
6.100,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Opdag en kompakt toværelses lejebolig i Horsens, der er ideel for studerende. Nyd at bo til leje i en moderne toværelses lejlighed, kun en kort cykeltur fra byens centrum. Obs: denne bolig er spejlvendt ift. plantegning.

Køkken og stue Denne lyse lejlighed fungerer opføres med et åbent køkken-alrum, hvor køkkenet smelter sammen med stuen. Køkkenet er designet med lyse og elegante materialer og inkluderer nødvendige hårde hvidevarer. Soveværelse Lejlighedens lyse soveværelse er beliggende i den ene ende af boligen og indeholder hele tre fastmonterede garderobeskabe. Dertil er der fin plads til en dobbeltseng. Badeværelse Lejlighedens lyse badeværelse har en stilfuld og enkel indretning og indeholder bruseniche, toilet, håndvask og opbevaringsskab. Badeværelset er også udstyret med en vaskesøjle, der inkluderer vaskemaskine og tørretumbler. Altan/Terrasse Fra stuen er der direkte adgang til en egen terrasse/altan, hvor du kan nyde frisk luft og udendørs øjeblikke. Obs: denne bolig er spejlvendt ift. plantegning.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6064904
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
47 m2
Husleje
6.100,-
Aconto
250,-
Depositum
18.300,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.