4 værelses lejlighed på 91 m2

Resedavej ,
8600 Silkeborg

Månedlig husleje
5.884,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Resedavej 1-97

Kom med indenfor i en lejlighed på Resedavej - se video her Afdelingen ligger midt i Alderslyst og fik en gennemgribende facaderenovering i 2006-2010, hvor lejlighederne fik etableret nye 11m2 store altaner. Siden slut 90'erne er badeværelserne løbende blevet renoveret. Ligeledes er køkkenerne blevet opdateret med nye låger og bordplader, og samtlige garderobeskabe har fået nye låger. Beboerhuset som ligger i afdelingen kan lejes til fest o.lign. Desuden foregår der forskellige aktiviteter og arrangementer som f.eks. fastelavnsfest, sommerudflugt og juletræsfest. Dette afholdes i samråd med afdelingsbestyrelsen på Lupinvej. Afdelingen har en rigtig god beliggenhed i forhold til sportsfaciliteter og handlemuligheder. Der er også en opgang med elevator og handicapvenlige boliger. Udvendige- eller indvendige råderetsarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytning af bolig. Ligeledes kan der forekomme opvaskemaskine eller andre installationsgenstande som heller ikke er en del af boligen og disse vil også blive fjernet. Fra 1. juli 2021 gælder der fleksible udlejningsregler i afdelingen, læs mere https://www.boligsilkeborg.dk/om-boligsilkeborg/fleksible-udlejningsregler/

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6071190
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
4
Størrelse
91 m2
Husleje
5.884,-
Aconto
765,-
Depositum
23.500,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.