Skals 3-vær. lejlighed - ingen tidsbegræns

Faciliteter

Areal
76m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Ejstrupvej
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

15.900 kr

Leje per måned:

4.700 Kr/md

Centralt beliggende lejlighed. INDRETNING: Entré, lyst køkken med spiseplads og vinylgulv, lille viktualierum, stue med trægulv, soveværelse, kammer, badeværelse med kar og plads til vaskemaskine. Gipslofter og fyldningsdøre. P-plads og fælles have/terrasse.

Stor lejlighed på 76 m2 til leje 8832 Skals

På Ejstrupvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 76 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Ejstrupvej i 8832

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Ejstrupvej er 4.700 kr.
Depositum
Du skal lægge 15.900 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8832 Skals

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8832 Skals? I øjeblikket kan du finde 3 lejeboliger i 8832 Skals her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.