2 værelses lejlighed på 63 m2

Hedvig Billes Top,
8700 Horsens

Månedlig husleje
7.350,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Skøn toværelses lejlighed med et stort leverum i form af køkken og stue i ét i åben forbindelse med egen altan. Lejligheden har et rummeligt soveværelse og et stilrent bad.

Køkken og stue Lys og lækker toværelses lejlighed med et lyst og moderne køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er opført i stilrene elementer, og indeholder alt i hårde hvidevarer. Stuen er lys og rummelig med god plads til sofamøbler. Soveværelse Lejligheden har et rummeligt soveværelse med to faste garderobeskabe samt plads til en dobbeltseng. Badeværelse Det stilrene badeværelse er opført med bruseniche, toilet, håndvask samt skabsplads. Badeværelset indeholder desuden vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler . Altan Fra stuen er der direkte udgang til egen altan, hvor der er muligt at nyde den friske udendørs luft.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 5699726
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
63 m2
Husleje
7.350,-
Aconto
250,-
Depositum
22.050,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.