3 værelses hus på 71 m2

Birksvej,
8600 Silkeborg

Månedlig husleje
7.980,-
Oprettet / Opdateret
I går
Ledig fra
1. jul 2024
Valideret annonce
Ja

Skønt rækkehus der indeholder entré, et lyst køkken-alrum og stue i ét, soveværelse, værelse, bad og en hyggelig terrasse. Denne boligtype findes også spejlvendt.

Køkken-alrum og stue Rækkehusets køkken-alrum ligger i åben forbindelse til stuen og er gennemlyst af det store vinduesparti, der åbner op ud til terrassen. Med den åbne planløsning kan alle tale sammen, selvom en laver mad og en anden sætter sig til rette i sofaarrangementet. Værelser Rækkehuset indeholder to værelser, som er placeret i hver sin ende af boligen. I det store soveværelse finder du et fast garderobeskab til opbevaring, og der er god plads til en dobbeltseng. Det andet værelse er også rummeligt og har en god størrelse til f.eks. kontor eller børneværelse. Her finder du også et fast skab. Badeværelse Badeværelset ligger placeret i midten af rækkehuset og er opført i stilrene materialer. Det indeholder alt, hvad du skal bruge: bruseniche, toilet, håndvask samt god plads til opbevaring af både håndklæder og toiletartikler. Uderum Med til denne lejebolig får du på den ene side af huset adgang til en skøn, flisebelagt terrasse, hvor du kan nyde din kaffe eller invitere vennerne over på god mad på lune sommeraftener. På den anden side af huset har du et fint skur, hvor der er god plads til opbevaring af f.eks. haveredskaber. Parkering foregår på fællesparkeringspladserne i området.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6930319
Boligtype
Hus
Antal værelser
3
Størrelse
71 m2
Husleje
7.980,-
Aconto
0,-
Depositum
23.940,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
1. jul 2024
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.