4 værelses lejlighed på 99 m2

Hedvig Billes Top,
8700 Horsens

Månedlig husleje
9.200,-
Oprettet / Opdateret
35 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Stor og rummelig fireværelses lejlighed med plads til hele familien. Her indbyder det store alrum til samvær, mens værelsernes placering skaber ro og mulighed for privatliv.

Køkken og stue Lejligheden er opført med et stort og lyst køkken-alrum, hvor det stilrene køkken er opført i hvide HTH-elementer og indeholder alt i hårde hvidevarer. I alrummet er der desuden god plads til både spisebord samt et stueområde med sofa. Værelser Fra alrummet er der adgang til boligens soveværelse, der er indrettet med tre faste skabe samt plads til dobbeltseng. Dertil har lejligheden to gode værelser hver med et fast skab. Begge værelser har god plads til både skrivebord, seng m.m. Badeværelse Fra lejlighedens entré er der adgang til et moderne badeværelse med bruseniche, toilet, håndvask samt opbevaring. Badeværelset indeholder desuden en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Entré Lejligheden byder velkommen gennem en entré med et enkelt garderobeskab. Entréen har god plads til opbevaringsløsninger til både overtøj og fodtøj. Uderum Fra alrummet er der udgang til boligens egen terrasse.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 5699747
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
4
Størrelse
99 m2
Husleje
9.200,-
Aconto
250,-
Depositum
27.600,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.