2 værelses hus på 74 m2

Bronzealdervej,
8600 Silkeborg

Månedlig husleje
7.700,-
Oprettet / Opdateret
7 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Større toværelses rækkehus med rummeligt køkken-alrum med direkte udgang til egen terrasse. Boligen indeholder desuden soveværelse, bad og kombineret entré og bryggers.

Køkken-alrum og stue Boligens hjerterum er det store køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Her er der plads til både spiseplads, sofa og direkte udgang til din egen terrasse, der indbyder til hyggelige udendørs stunder. Det moderne rækkehus er opført i lyse materialer og køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer. Soveværelse Boligen indeholder et soveværelse med vindue ud mod terrassen. Soveværelset er opført med faste skabe, hvor der er plads til opbevaring af garderoben. Badeværelse Boligens badeværelse er lyst og lækkert og indeholder alt, hvad du skal bruge: Bruseniche, toilet, vask og opbevaringsplads. Entré/Bryggers Boligen har en stor kombineret entré og bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Entréen har desuden god plads til opbevaring af overtøj, før du fortsætter videre ind i boligen. Uderum Det hyggelige rækkehus byder dig velkommen via en flisebelagt forhave, der indbyder til ophold og leg. Her finder du også eget skur på 4 m2, hvor der er plads til cykler og ekstra opbevaring. Der vil desuden være egen parkering ved udvalgte boliger foran huset. Rækkehuset ligeledes egen flisebelagte terrasse på modsatte side af boligen, hvor det er muligt at nyde gode stunder under åben himmel.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6653237
Boligtype
Hus
Antal værelser
2
Størrelse
74 m2
Husleje
7.700,-
Aconto
0,-
Depositum
23.100,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.