Total Nyrenoveret Hus på 146 M2 med 5 værelser

Faciliteter

Areal
146m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vestenskovvej
Forudbetalt leje:

13.000 kr

Depositum:

19.500 kr

Leje per måned:

6.500 Kr/md

En Super fin helt Nyrenoveret hus med 5 værelser som ligger tæt på Indkøb, Skole og Bus lige ved døren. Dejlig stor stue med udsigt til marker og naturen med stor terrassedør. Stort walkind rum i forlængelse af stuen som kan bruges som lille kontor. 4 fine soveværelser med masse lysindfald grundet store vinduerne. Dejligt stort køkken med masse plads til spisebordet/spiseafdeling. Bryggers med ekstra toilet og badeværelset hvor vaskemaskinen er placeret. Egen garage og fælles stor gård og stor fælles have udover den store terrasse som kan nydes direkte fra stuen. Der er masse plads. Huset opvarmes med den nyeste og mest moderne varmepumpe. Der er opsat 2 varmevandsbeholder i huset

Stort hus på 146 m2 til leje 4900 Nakskov

På Vestenskovvej finder du et stort hus til leje med i alt 5 værelser. Huset er på hele 146 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vestenskovvej i 4900

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Vestenskovvej  ligger på 6.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 19.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 4900 Nakskov

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 4900 Nakskov? I øjeblikket finder du 11 lejeboliger i 4900 Nakskov her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.