Værksted/Lager/Kontor/Mødelokale

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vestergade
Depositum:

16.500 kr

Leje per måned:

5.500 Kr/md

Erhvervs lejemål i Vejle midtby udlejes i stue plan. Med toilet. Mange anvendelses muligheder. Med egen P plads lige ved døren. Lejemålet kan evt opdeles.

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Vestergade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 120 m2.

Om lejemålet på Vestergade i 7100

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vestergade er 5.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 16.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 lejemål i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.