4 værelses lejlighed på 101 m2

Hedvig Billes Top,
8700 Horsens

Månedlig husleje
9.300,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Velindrettet fireværelses lejlighed med et stort køkken-alrum og stue i ét, tre gode værelser, badeværelse, entré og egen altan/terrasse.

Køkken og stue Lejlighedens hjerterum er det veludnyttede og lyse køkken-alrum, hvor det stilrene køkken er opført i hvide HTH-elementer og indeholder alt i hårde hvidevarer. I alrummet er der desuden god plads til både spisebord samt et stueområde med sofa. Værelser Lejligheden har tre gode værelser, som er placeret side om side i boligens ene ende. Det store soveværelse har to faste garderobeskabe, mens det to andre værelser har et enkelt garderobeskab hver. Badeværelse Fra lejlighedens entré er der adgang et stilrent badeværelse med bruseniche, toilet, håndvask samt opbevaring. Badeværelset indeholder desuden en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Entré Lejligheden byder velkommen gennem en entré med et enkelt garderobeskab. Entréen har god plads til opbevaringsløsninger til både overtøj og fodtøj. Altan/terrasse Fra alrummet er der udgang til boligens egen altan/terrasse.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 5699732
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
4
Størrelse
101 m2
Husleje
9.300,-
Aconto
250,-
Depositum
27.900,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.