Lejebolig Aalborg Kommune

Overvejer du at flytte til Aalborg? Måske du leder efter en lejlighed eller et hus til leje i Aalborg Kommune?

Så kan du her læse meget mere om kommunen, og hvad den har at byde på!

Aalborg Kommune ligger i Region Nordjylland og grænser sig op til den østlige del af smukke Limfjorden. Aalborg Kommune byder både flot natur og byliv, og er på mange måde en by, der er en liga for sig selv. Der bor 219.487 indbyggere (måske en enkelt mere, hvis du går med flytte-tanker), og Aalborg Kommune er derfor også tredje største kommune, hvis man måler ud fra indbyggertal. 

Aalborg Kommune består af 35 byer, der alle ligger forholdsvis tæt. Nørre Kongerslev er den by, der ligger længest væk fra centrum, og her tager det 1-2 timer med offentlig transport og blot 33 minutter i bil. 

Drømmer du om at bo i Aalborg? 

Aalborg ånder liv og glade dage både for børnefamilier, studerende og ældre. Er du studerende, og skal du læse på Aalborg Universitet, er det nemt at finde en studiebolig i Aalborg, der ikke koster nær så meget, som den ville i København. Er du mere til kollektiv og nye venskaber, kan du også finde et værelse i Aalborg, hvor du medsikkerhed kommer til at føle dig hjemme i løbet af få minutter. 

Er du ved at stifte familie, findes der også rækkehus til leje i Aalborg Kommune, der fungerer perfekt som et første hjem, hvis du ikke ønsker at gå ud og købe et hus. 

Offentlig transport i Aalborg, er også hurtigt og nemt. Det betyder, at det ikke er noget problem for dig at bosætte sig i en mindre by, men arbejde i en af de større byer til dagligt. Arbejder du for eksempel i Aalborg, men vælger at bosætte dig i Svenstrup, skal du ikke bruge mere end 25 minutter i bil eller offentlig transport eller 40 minutter på cykel, hvis du ønsker at få høj puls fra morgenstunden. 

Med andre ord er der rig mulighed for at finde en lejebolig i Aalborg, der passer til dig og dine behov. 

Kunst og kultur i Aalborg

Hvad end du vælger at bosætte sig i Nørresundby eller Nibe – henholdsvis anden og fjerde største by i Aalborg Kommune – så er der aldrig langt til kunst og kultur, når du bor i Aalborg Kommune. Besøg for eksempel det smukke museum Kunsten, der er en kunstskulptur i sig selv. Her kan du finde mange forskellige kunstværker, samt aktiviteter for børn, hvor kunst bliver forenet med leg. 

Er du mere til det eksperimenterende kunst, kan du besøge Kunsthall Nord eller det smukke Utzon Center, hvor viden, arkitektur og kunst går op i højere enhed. 

Elsker du dyr, og trænger du til at afbræk fra stress og jag, kan du besøge Aalborg Zoo, hvor eksotiske, vilde dyr udfolder sig i naturtro omgivelser. Aalborg Zoo ligger kun et kvarter væk fra byens centrum, og det er nemt at komme til og fra med offentlig transport. 

Fest og farver i Aalborg Kommune

Er der noget, som Aalborg Kommune er kendt for, ja så er det Aalborg Karneval, der vel nærmest kan blive kaldt for årets fest – faktisk er det Nordeuropas største karneval, og det siger jo ikke så lidt!

Karnevallet ligger sidst i maj, og sætter liv og farver til Aalborgs gader, hvor der hvert år cirka er 60.000 deltagere og 100.000 tilskuere fra nær og fjern. 

Er du ikke så meget til karneval, men stadig til fest og farver, kan du altid svinge for Jomfru Ane Gade – eller ”Gaden”, som du nok skal vende til dig til at kalde den, når du flytter til Aalborg. 

Her finder du brune værtshuse, vilde diskoteker, storbyinspirerede cocktailbarer, stand-up, live musik og meget, meget mere. Hvad end du er til af fest og farver, kan du være sikker på, at Aalborg Kommune har det hele. 

Find en lejebolig i Aalborg Kommune

Her hos BoligZonen, kan vi godt lide at gøre det nemt for dig, når du skal flytte. Det kan nemlig være svært nok i sig selv, og der mange praktiske ting, der skal gå op i højere enhed. 

Derfor har vi gjort det nem for dig at finde en lejebolig i Aalborg Kommune – hvad end du vil bo Vodskov, Svenstrup eller Klarup. Med vores søgefunktion kan du nemt finde, hvad du leder efter inden for dit budget. Her kan definere størrelse, antal værelser, samt vælge hvor i landet du gerne vil bo henne.  

Ønsker du at udleje din bolig, har du også mulighed for det her på BoligZonen. du skal bare oprette en udlejeannonce,og så er du godt på vej. 

Vi ønsker dig alt held og lykke på din boligjagt, og håber at du finder drømmeboligen!