Lejebolig Borup

Borup er en skøn by på Østsjælland. Den lille stationsby rummer 4.700 indbyggere, og i dag er byen særligt kendt for Borup Kemi, der har hjemstavn i byen. Derudover byder Borup også på skoler, en tørvemose og meget andet, der gør det til en fantastisk by.

Er du på jagt efter en lejebolig i Borup? Så er du godt på vej. Hvis du er førstegangslejer, kan du finde mange forskellige artikler lige her, som gør dig helt klar til at underskrive din lejekontrakt på drømmeboligen.

Attraktioner i Borup

Borups historie rækker helt tilbage til år 1800, og siden da voksede byen på grund af stationen. I dag byder Borup ikke kun på historie, men også nogle skønne attraktioner og seværdigheder. Du kan blandt andet opleve:

·      Tørvemosen Dyndet, der er en sand naturperle med et rigt plante- og dyreliv. Og så er der rig mulighed for at snuppe en dukkert i det klare vand

·      Mosehuset, der er en hyggelig købmandshandel, hvor stemning og nostalgi står højt på listen. Du kan også her besøge Malerklemmen, der sørger for lidt god mad

·      Skulpturparken, der årligt arrangerer seks kunstudstillinger i Kulturhuset. Derudover arrangeres der arrangementer som croquis, også den årlige croquisfestival

·      Kimmerslev Sø, der er en 37 hektar stor sø i et naturskønt og roligt område.

Lejeboliger i Borup

Der er god grund til at vælge Borup som din nye by. Med en lejebolig i Borup får du nem adgang til både København, Roskilde og i særdeleshed Køge. Du kan nå Køge på bare 22 minutter i bil eller springe på toget til Roskilde og være der på bare 12 minutter. Har du bil, kan du nå København på 44 minutter, og ellers kan du hoppe på toget i en lille times tid.

En lejebolig i Borup kan både være en dejlig lejlighed, et rækkehus eller et ældre hus. Du finder både nyt og gammelt, så det er nemt at vælge det, der passer til din stil.

Hvad koster en lejebolig i Borup?

Priserne på en lejebolig i Borup ligger i en skala, hvor næsten alle kan være med. En lejlighed koster 6.000-12.000 kr. per måned for 50-130 kvm. Et hus finder du til cirka samme priser alt efter stand, men du vil typisk opleve, at de nybyggede huse og lejligheder i Borup koster en smule mere.

Find din nye lejebolig hos BoligZonen

Skal du have en hånd til at finde den perfekte lejlighed i Borup eller det hus, du kan se dig selv i? Så er BoligZonen det helt rigtige sted for dig.

Vi viser dig de bedste boliger på markedet lige nu, og du kan nemt tilpasse søgningen, så den passer til dine præferencer. Vores kundeservice godkender alle vores boligannoncer. Derudover kan du også udleje din bolig i Borup gennem os. Du skal blot oprette en udlejeannonce, og så hjælper vi dig med at finde de rette lejere. Vi håber, at du snart finder din drømmebolig!