Lejebolig i Dronningmølle

For mange boligsøgende er drømmen en bolig langs kysten i dejlige Nordsjælland. Med en lejebolig i Hornbæk-Dronningmølle kan drømmen blive til virkelighed. 

Hornbæk og Dronningmølle er nabobyer med hvert deres postnummer, men de har begge en vidunderlig placering ud til vandet og med den korte afstand imellem sig, har byerne mange fælles faciliteter og fordele. 

Hornbæk-Dronningmølle har 5.310 indbyggere og er placeret mellem Gilleleje og Hellebæk, omkring 12 kilometer fra Helsingør. Vi hjælper dig hjem til din kommende lejebolig i Hornbæk eller Dronningmølle, og med få klik kan du oprette en boligsøgerannonce og starte din jagt på en af de lækre lejeboliger i Hornbæk-Dronningmølle. 

Attraktioner i området 

I Hornbæk og Dronningmølle finder du mange af de naturoplevelser, som man forbinder med det traditionelle danske kystliv. For mange er det netop livet tæt på bølgernes brusen og det smukke Øresund, der får boligsøgende til at slå sig ned i lejeboliger i Dronningmølle og Hornbæk. 

Vi kan også anbefale et besøg på Hornbæk Havn, hvor der særligt om sommeren summer af liv og aktivitet. Der er både fiskehus, isbutik og caféer på havnen, og hvis du har børn eller børnebørn, så kan de slå sig løs på den super sjove strandlegeplads. 

Ligger din kommende lejebolig i nabobyen Dronningmølle, så kan du også her glæde dig over at bo lige ved Dronningmøllebugtens fine og børnevenlige badestrand og samtidig tæt på indkøbsmuligheder og fine specialbutikker. Skal du på en lille udflugt, så kan du opleve naturområdet kaldet Rusland, der ligger omtrent to kilometer fra Dronningmølle. Her finder du en helt unik statuepark med spændende statuer lavet af billedhuggeren Rudolph Tegner – der er noget at se for både store og små størrelser. 

Bo til leje i Dronningmølle

Fra din lejebolig i Hornbæk-Dronningmølle kan du nemt udforske resten af Nordsjælland eller hovedstadsområdet. Der er nemlig rigtig fine forbindelser med både tog og bus, og har du egen bil, så kan du nå både Helsingør, Hillerød og Gilleleje på under 30 minutter. København kommer du til på under en time i bil.

Der er togstation i både Dronningmølle og Hornbæk, og det er din direkte og hurtige vej til både Helsingør og Gilleleje. 

I Helsingør finder du et rigt kulturliv, et stort udvalg af butikker og så er Helsingør selvfølgelig også hjemby for Shakespeare-karakteren Hamlet og det historiske Kronborg Slot. Hvis du hellere vil videre, så kan du på Helsingør Station hoppe på Øresundstoget, der kører dig direkte til Københavns Hovedbanegård. 

Hvad end du tager offentlig transport eller egen bil, så er alting indenfor rækkevidde, når din lejebolig ligger i Hornbæk-Dronningmølle. Det må være noget nær de perfekte betingelser for en lejeboligs beliggenhed: unik natur, byliv, kulturliv og gode forbindelser med offentlig transport.  

Hvad skal du betale i husleje?  

I Hornbæk-Dronningmølle kan der blive udbudt både huse, lejligheder, fritidshuse, rækkehuse og værelser til leje. Det er naturligvis vigtigt, at du overvejer, hvilke forventninger du har til din kommende lejebolig, og hvad du kan betale i husleje. 

Huslejen vil variere alt efter størrelsen, beliggenheden og lejeboligens stand. I det naturskønne Hornbæk-Dronningemølle skal du regne med, at lejeboliger tæt ved vandet eller med havudsigt vil koste mere end lejeboliger, der ligger i cykel- eller gåafstand fra kysten. Hvis det er et vigtigt krav for dig, at lejeboligen ligger tæt på vandet, så skal du altså være klar til enten at betale en højere husleje eller måske give køb på nogle af dine andre krav til boligen, såsom antallet af værelser eller kvadratmeter. 

Du skal regne med at betale en husleje på omkring 100 til 200 kroner per kvadratmeter. Det kunne for eksempel være et flot og moderne hus tæt på vandet på 130 kvadratmeter til en månedlig husleje på 13.000 kroner.  

Det er faktisk ofte de små boliger, der har den højeste kvadratmeterpris, og du får som udgangspunkt mest for pengene, hvis du lejer mange kvadratmeter fx et helt hus. Når du søger efter bolig, så husk altid at tjekke, om lejen er inklusiv eller eksklusiv forbrug. Forbruget dækker over el, vand og varme i boligen, og det er op til lejeren, om det skal betales over huslejen, eller om du selv skal sørge for betaling direkte til udbyderen. 

Find boligen på BoligZonen 

Der er skønt i Hornbæk og Dronningmølle – så hvorfor vente længere på drømmeboligen? Bølgeskvulp og naturoplevelserne venter på dig, så kom i gang med boligsøgningen allerede i dag! På LejeBoliger.dk kan du nemt, hurtigt og sikkert finde den rette lejebolig. Vi har en stor viden om lejeboligmarkedet, og kundeservice står altid klar til at hjælpe dig godt på vej. 

Når lejeboligen er fundet, så kan du og udlejeren bruge vores gratis digitale lejekontrakt, så I får alt det formelle ordentligt på plads og kommer godt fra start.