Lejebolig Ejby

Ejby er en lille og hyggelig stationsby, der ligger cirka 15 kilometer sydøst for Middelfart. Ejby har 3.131 indbyggere, og du finder blandt andet et fint handelsliv samt et spændende og rigt forenings- og sportsliv, hvilket især gør byen attraktiv for børnefamilier. Der er desuden rigtig gode transportmuligheder, hvilket også gør Ejby til en ideel by at bo i for pendlere.

Drømmer du om en attraktiv lejebolig i Ejby, der formår at byde på lidt af det hele, er du kommet til det rigtige sted. Hos BoligZonen formidler vi nemlig en lang række attraktive ledige lejligheder i Middelfart Kommune, så du kan finde din næste lejlighed til leje i Ejby.   

Attraktioner i Ejby 

Ejby formår at byde på flere fine attraktioner. Du finder i byen blandt andet Ejby Mose, som er et af Fyns største moseområder. Stedet er blandt andet attraktivt for børn, eftersom der her både er bålplads, træhytte samt en sø, hvor man kan fiske. Ved mosen finder du også nogle afmærkede stier, og du kan besøge stedet både på hest, cykel og til fods. 

Der er mange børnefamilier, der vælger at bosætte sig i Ejby. Det skyldes, at du her finder et rigtig fint bibliotek, flere børnehaver og en folkeskole med et godt ry. Derfor er Ejby et oplagt sted for børn at vokse op. Herudover byder byen på et spændende sports- og foreningsliv. 

Endelig finder du i Ejby en station, hvor der er rigtig gode muligheder for hurtigt at komme både til trekantsområdet og til Odense. Der er derfor mange med adresse i Ejby, der arbejder disse steder. 

Lejligheder i Ejby

Med en lejebolig i Ejby bor du ikke mere end 15 kilometer sydøst for Middelfart, ligesom du er tæt på Nørre Aaby og Bogense. Der er desuden ikke mere end 35 kilometer til Odense fra Ejby, og byen ligger tæt på en motorvejsafkørsel, hvorfor du hurtigt kan komme rundt. 

Der findes flere nye og attraktive lejligheder til leje i Ejby, hvorfor du nemt kan finde både 1-værelses, 2-værelses og 3-værelses lejligheder alt efter, hvad du har af behov. Du kan også finde lejligheder til leje i Ejby med altan og have. 

En lejlighed i Ejby koster normalvis mellem 5.000 og 8.000 kroner, og vi taler derfor om nogle yderst attraktive priser, som de fleste vil kunne få råd til. 

Sådan finder du din nye lejlighed til leje i Ejby 

Hos BoligZonen formidler vi flere spændende lejligheder til leje i Ejby. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at finde din nye lejebolig i Ejby, og hos BoligZonen bliver det således ikke lettere. Har du desuden brug for hjælp til, hvordan du laver en lejekontrakt, har vi udarbejdet en gratis digital lejekontrakt, som du frit kan anvende. Vi har endelig udarbejdet flere guides og artikler, som gør det endnu lettere for dig at finde et nyt hjem. Hos BoligZonen finder du altså al relevant information, hvad enten du er lejer eller udlejer.