Lejebolig Fredensborg

Fredensborg er en fredlig stationsby i Nordsjælland lige mellem Hillerød og Helsingør. Byen har omkring 9.000 indbyggere og ligger i Fredensborg Kommune i Region Hovedstaden. 

I byen finder du Fredensborg Slot vest for centrum og slottet har faktisk navngivet hele byen. På grund af slottet har byen flere gange haft meget fint besøg – blandt andet af Bill Clinton, George W. Bush, Pave Johannes Paul 2., den russiske zar Aleksandr 3. og den engelske konge Edvard 7.

Jernbanegade, som er byen gågade forbinder slottet med bymidten, hvor du finder mange supermarkeder og en række lækre specialbutikker. Slotgade er en populær gade på grund af dens smukke historieske huse og haver.

Fra slottet kan du via Skipper Allé komme direkte ned til Esrum Sø. Esrum Sø tilbyder mange aktiviteter og du kan i sommerhalvåret tage på diverse sejlture eller leje kanoer og kajakker.

Fredensborg ligger meget natursmukt i Nordsjælland lige ud til Esrum Sø og har med dens meget centrale placering nemme og hurtige afstande til de omkringliggende byer som Gilleleje, Dronningmølle, Hornbæk, Helsingør, Espergærde, Humlebæk, Nivå, Kokkedal, Hørsholm, Hillerød og Helsinge. Ligesom du kan komme til hovedstaden København på 30 min. i bil og 40 min. i tog.

Med en lejebolig Fredensborg kommer du til at bo i en dejlig by med en herlig lokalfornemmesle. Det er meget forskelligt hvor og hvordan folk vælger at slå sig ned i lejeboliger Fredensborg. Men en ting er sikkert og det er, at byen er populær og mange familier vælger at leje et hus, men par og singler finder lejligheder til leje i centrum af byen. 

Et nyere byggeri, som er værd at nævne er Båstruphuse, som består af 17 townhouses. Husene er opført med store vinduespartier og lyse egetræsgulve. Alle boligerne har egne terrasser ud mod en fællesgårdhave.

Hvordan finder jeg lejeboliger i Fredensborg?

Det kan tage lidt tid at finde en lejebolig Fredensborg by – og finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig på lejebolig Fredensborg Kommune, hvor vi også har et udvalg af lejeboliger. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Fredensborg ét sted. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Hvad koster en lejebolig i Fredensborg?

En lejebolig Fredensborg koster i gennemsnit omkring 10.500 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 3.500 kr./mdr. og 15.000 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 8.200 kr./mdr. og 15.700 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger Fredensborg. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Fredensborg.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Fredensborg, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Fredensborg. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Fredensborg på BoligZonen.

Hos BoligZonen kan du også udleje din bolig, hvis du skal flytte pga. pladsmangel eller måske bare gerne bo i et andet område.