Lejeboliger i Frederiksværk 

Er du på udkig efter en lejebolig i naturskønne Frederiksværk på Nordsjælland? Så er du landet det helt rette sted. Frederiksværk tilhører Halsnæs kommune og har et indbyggertal på 12.694. Byen ligger mellem Arresø og Roskilde Fjord i den nordvestlige del af Region Hovedstaden. I bymidten vil du opleve kanalidyl, der sammenfører natur og byliv. Kanalen er menneskeskabt og har fungeret som energikilde til industrien siden 1700-tallet. 

Frederiksværk byder desuden på hyggelige torve og pladser samt en række forskellige seværdigheder og aktiviteter, der sikrer en velfungerende bykultur og et hyggeligt miljø. Derudover er der rig mulighed for at finde den perfekte lejebolig i Frederiksværk. 

Attraktioner i Frederiksværk

Frederiksværk har fået sit navn efter Frederik 5. Byens kultur afspejler derfor kongens industri og byder på en række spændende og historiske attraktioner. Blandt de mange attraktioner finder du for eksempel det gamle krudtværk. Det gamle krudtværk er en historiefortælling om arbejdet med krudtfremstilling, der i sin tid fandt sted i Frederiksværk. Du kan desuden opleve spændende byvandringer eller tage på sejltur med M/S Frederikke på den tilhørende og ikke mindst største sø i Danmark – Arresø. 

Ønsker du mere historiefortælling for at få et indblik i Frederiksværks historie og kulturudvikling, kan du besøge Gjethuset – et kulturhus. Huset blev opført i 1761-1769, og i 1928 blev det til De Forenede Jernstøberier.

Derudover er der mulighed for at cykle langs fjordstien, som er en cykel- og vandrerute, der strækker sig hele vejen rundt om Roskilde Fjord og Isefjord. Turen er 275 kilometer lang, men du vurderer selvfølgelig selv, hvor langt du ønsker at cykle eller gå. På turen får du mulighed for at se fjordlandskabet og de forskellige kulturmiljøer, der har rødder i fjordens liv og ikke mindst historie. 

For et bedre overblik finder du attraktioner som:

·      Arresø Sejladsen med turbåden M/S Frederikke

·      Gjethuset – kulturhus

·      Krudtværksmuseet i Frederiksværk

·      Dronningholm Slotsruin

·      Fjordstien cykelrute 40

·      Guidede ture og vandringer på Nordsjælland

·      Stålsat By – giver et indblik i byens udvikling fra industriområde til kulturelt område.

Hyggelige spisesteder og shopping

Vælger du at leje en lejlighed eller lejebolig i Frederiksværk, er der ud over de historiske attraktioner desuden mulighed for at få nem adgang til hyggelige spisesteder og shoppeture. Du finder alt lige fra forskellige cafeer til restauranter og ishuse i Frederiksværk og Liseleje. Liseleje ligger blot otte kilometer fra Frederiksværk og har ligesom Frederiksværk hyggelige gågader, der er indbegrebet af afslapning og ro.  

Du har desuden mulighed for at opleve lokale smagsoplevelser i Frederiksværk. Du kan for eksempel besøge Tornhøjgaard, hvor der dyrkes kartofler og grøntsager på egne marker. Du kan også besøge Fuglehal gårdbutik, som er et landbrug med tilhørende gårdbutik syd for Frederiksværk og nær Roskilde. 

Lejligheder i Frederiksværk

Fordelen ved at finde lejligheder i Frederiksværk er, at du kommer til at bo nær Roskilde samt øvrige nordsjællandske byer som blandt andet Liseleje, Hundested og Frederikssund. Har du bil, kan du dog forvente, at det vil tage omtrent 43 minutter at køre til Roskilde. 

En anden fordel ved at bosætte sig i Frederiksværk er desuden, at der er kort afstand til attraktive shoppemuligheder, spisesteder, historiske attraktioner og natur. Derudover er der de supermarkeder, som de fleste har brug for i hverdagen. Der er desuden mulighed for fritidsaktiviteter og forskellige sportsgrene samt daginstitutioner, skolegang og uddannelsesmuligheder for børn og unge. 

Folkeskolen ligger for eksempel centralt i byen, så du trygt kan sende dine børn alene afsted, hvis du ikke har mulighed for at køre dem. Derudover har børnene mulighed for at gå starte på Frederiksværk Gymnasium eller HF efter endt folkeskole. Dog findes der også en række andre ungdomsuddannelser i Halsnæs kommune. 

Hvad koster lejeboliger i Frederiksværk? 

Prisen på lejligheder samt lejeboliger i Frederiksværk afhænger af, hvilken bolig du vælger. Dog kan du forvente, at en gennemsnitlig lejlighed på 63-92 kvadratmeter i det centrale Frederiksværk har et prisleje mellem 7.350-10.300 kroner om måneden.

Find den rette lejebolig i Frederiksværk

Hos BoligZonen har vi gjort det nemt for dig som boligsøgende at finde den helt rette lejebolig. Vi er Freeway-koncernens boligportal, som tilbyder mange forskellige lejeboliger i blandt andet Frederiksværk. Med tiden er vi blevet Danmarks største boligportal inden for vores område, og lige fra begyndelsen har vi fokuseret på at skabe et transparent marked for lejeboliger. 

Når du leder efter lejligheder til leje i Frederiksværk, kan du nemt bruge vores smarte og enkle søgefunktion til at afgrænse markedet. Vi har sørget for at give dig de bedste forudsætninger for at finde den helt rette bolig ved blandt andet at kunne kontakte udlejer direkte per mail eller telefon. Du kan også selv vælge antal kvadratmeter, pris, værelser og meget mere. 

Finder du den rette bolig, eller ønsker du selv at udleje din bolig eller et værelse, har vi desuden lavet en nem og gratis digital lejekontrakt.

Vi håber, at du finder drømmeboligen blandt vores brede udbud af lejeboliger i Frederiksværk.