Lejebolig i Gevninge

Gevninge er en mindre by på omkring 1600 indbyggere. Det er en historisk by, der ligger tæt på Roskilde. Når du finder en lejebolig i Gevninge, kommer du til at bo i en hyggelig by, hvor dine børn kan vokse op i trygge rammer. Måske er børnene allerede vokset op? Gevninge er også et perfekt sted at tilbringe sin alderdom. I Gevninge er der plads til forskellige typer, aldersgrupper og til dig. 

Find din et rækkehus i Gevninge eller en anden lejebolig på BoligZonen. Hvis ikke du finder drømmeboligen, kan du tilmelde dig BoligMatcher, som hjælper dig med at finde den.

Hvad kan man lave omkring Gevninge?

I Gevninge by finder du kirke, bibliotek, supermarked og et aktivt lokalmiljø. I Trællerup 1,5 km nord for byen ligger en folkeskole. Gevninge by ligger tæt på mange naturskønne områder og andre oplevelser. Du kan læse med her og blive klogere:

  1. Nationalpark Skjoldungernes land: Nationalparken rummer skov, søer og masser af fugleliv. Den er beliggende nord for Gevninge. Der er masser af muligheder for dagsture, weekendture eller bare en gåtur en almindelig hverdag. Der er utrolig smukt, og du kan virkelig følge med i årstidernes skift.
  2. Roskilde fjord: I Roskilde fjord kan du bade, sejle eller bare nyde vandet og den smukke udsigt. Fjorden ligger nord for Gevninge, og den strækker sig bredt, så du kan nyde godt af den flere steder fra. 
  3. Roskilde: Roskilde er en historisk by med masser af smæk på kultur, musik og historiske oplevelser. Du kan besøge Roskilde festival om sommeren, besøge museer, gå en tur i den historiske by eller besøge Vikingemuseet. Mulighederne er mange!
  4. Ledreborg slot: Syd for Gevninge ligger dette smukke slot fra 1700-tallet fuld af antikvariater og med udendørs aktiviteter i parken. Du kan bestille en guidet tur og se de smukke lokaler, eller du kan besøge klatreparken og få en actionfyldt dag. 
  5. Sagnlandet Lejre: Sagnlandet Lejre er et sted, der formidler historie på forskellige måder. Du kan besøge Danmarks største vikingehal eller se de rekonstruerede huse og få et indblik i historien. Det ligger syd for Gevninge, ikke mere end 15 min køretur.
  6. Lynghøjsøerne eller Herslev strand: Er det en varm sommerdag? Så kan du besøge netop ét af disse steder for at bade. 
  7. Motorvej: Gevninge ligger meget tæt på motorvejen. Det betyder, at du kommer nemt til Roskilde og København og Holbæk og Kalundborg samt Jylland den anden vej. 
  8. I det større perspektiv ligger Gevninge i køreafstand til Holbæk, Kalundborg, København og andre større eller mindre interessante byer. Du kan altid tage af sted på tur og opleve noget nyt.

Gevninge er en dejlig by, og når du bosætter dig i en lejebolig i Gevninge, vil du blive taget godt imod af en engageret by, hvor man hilser på hinanden. Desuden er du tæt på flotte og store oplevelser, når du skal ud og opleve noget andet end Gevninge.