Lejebolig Hjortshøj

Hjortshøj er en skøn by, der er beliggende tæt på Aarhus Centrum, og som gør det nemt for dig at få plads til det hele uden at sige farvel til storbyen. Med næsten 3.700 indbyggere er Hjortshøj en by, der har plads til alle. Her finder du alt fra førstegangskøberne og de nye børnefamilier til seniorer og alt andet.

Hvis du gerne vil finde en lejebolig i Hjortshøj, der er til at betale, er du landet det rigtige sted. For det er rent faktisk muligt, og det hjælper vi dig med. Du kan også læse meget mere om at leje en bolig lige her og blive lidt klogere.

Attraktioner i Hjortshøj

Med en lejebolig i Hjortshøj får du nem adgang til den fantastiske natur, som du er omringet af. Du har kun en kort cykeltur til Egå, hvor du kan springe i det friske havvand og få dig en velfortjent dukkert. Men Hjortshøj byder også på meget andet, såsom:

·      Risskov, der kun ligger en kort smuttur fra Hjortshøj, og hvor du får vaskeægte sommerstemning, smuk arkitektur og følelsen af at være på ferie.

·      Egå Engsø ligger tæt på byen, og her kan du nyde mere end 10 km rundt om den store sø, der giver dig uberørt natur midt inde i byen.

·      Mollerup Golf club, der er for dig, der elsker at give den gas på de grønne baner. Det sælger vist meget godt, hvis du er en sand entusiast inden for golf.

Lejebolig i Hjortshøj

I Hjortshøj får du mulighed for at finde en lejebolig, hvor du ikke skal gå på kompromis. Det er også derfor, at vi ser flere og flere rykke i en lejebolig i Hjortshøj, for du har stadigvæk Aarhus, Egå og Risskov helt tæt på. På kun 25 minutter kan du være inde i Aarhus C med din bil, og vil du til Egå, har du blot 10 minutter på din cykel. Vil du et smut til stranden i Risskov, slipper du med 13 minutter i bil.

Udvalget af lejeboliger i Hjortshøj byder både på nybyggede lejligheder og rækkehuse samt de helt klassiske villaer og lejeboliger, som vi kender dem. Der er rig mulighed for ekstra kvadratmetre og fri fantasi til, at du kan indrette din lejlighed eller dit hus i Hjortshøj, som du gerne vil.

Hvad koster en lejebolig i Hjortshøj?

Du får mere for dine penge, hvis du vælger en lejebolig i Hjortshøj fremfor Risskov eller Aarhus. Her kan du får en lejlighed for mellem 4.500-12.000 kr. per måned for 55-150 kvm. Vil du leje et hus eller et rækkehus, får du det for mellem 8.000-13.000 kr. per måned for 70-170 kvm.

Find din drømmebolig med BoligZonen

Det skal være nemt og enkelt for dig at finde en lejebolig. Det hjælper vi dig med hos BoligZonen, hvor du kan søge efter din drømmebolig i Hjortshøj eller resten af landet. Vi giver dig det fulde overblik over dine muligheder, og du kan også skrive dig op som aktivt søgende lejer, der gør dine chancer endnu bedre.

Har du selv en lejebolig i Hjortshøj? Så kan vi også hjælpe dig. Du skal blot oprette en udlejeannonce, og så kan du nemt og hurtigt finde søde lejere til dit hjem.

Vi håber, at du snart finder den lejebolig, du drømmer om!