Lejebolig i Lund ved Horsens

Lund er en by 6 km nordvest fra Horsens med 2900 indbyggere. I Lund bor du tæt på natur og samtidig en afkørsel til E45, hvor du nemt kommer rundt i Danmark. Hvis du skal pendle til Vejle, Aarhus eller et andet sted, er det nemt, når du bor i Lund. 

Lund er et aktivt lokalmiljø med daginstitution, skole og masser af tilbud. Desuden har du Horsens lige rundt om hjørnet. Her finder du kulturtilbud, caféer, koncerter, butikker og sportsevents. Du kommer aldrig til at kede dig. 

Ved et hus til leje i Lund, 8700, Horsens kommer du til at bo tæt på andre børnefamilier. Det er et sted, hvor børnene kan vokse op i tryghed og ro. På en villavej kan børnene nemt løbe over til vennerne, og I kan cykle sammen til skole om morgenen. I Lund er der Rema 1000, så du behøver ikke køre langt for at skulle handle. 

Hvordan finder jeg en lejebolig i Lund ved Horsens?

Hos BoligZonen guider vi dig til den rette bolig. Du kan bruge vores søgefunktion til at filtrere søgningen, så den bliver mere relevant. På den måder finder du nemmere den bolig, du leder efter. Er det en lejlighed i Lund ved Horsens? Så skal du kun søge på lejligheder, og du kan kigge på kortet for at se boliger, som ligger i Lund. 

Hvis ikke du finder drømmeboligen, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Her modtager du en mail, så snart den form for bolig, du leder efter, bliver slået op. Det gør det nemt for dig. Du sparer nemlig for at sidde og tjekke boligsider i tide og utide. Her kommer tilbuddet til dig lige i indbakken. 

Få hjælp til indretningen af din nye lejebolig

Når du skal i gang med at indrette, er det super spændende, men man kan også hurtigt gå død i det. Vi har samlet nogle råd til, hvordan det går lidt lettere med indretningen. Du kan læse hele artiklen her, men vi har samlet et par råd herunder:

  1. Når du skal indrette en ny bolig, er det en god idé at lave en plan for din indretning. Det er en god idé ikke at indrette for meget i øst og vest.
  2. Put lidt farve i hjemmet ved for eksempel at male en væg i en anden farve. Vi har en tendens til at gøre alt hvidt og sort, men farver er in igen.
  3. Husk at hænge dine billeder i rigtig afstand fra gulvet. En tommelfingerregel siger 145 cm + den halve højde af dit billede.
  4. Det er lækkert med planter i hjemmet. Det kan også være med til at bidrage til et bedre indeklima, bare pas på at du ikke får for mange, for så kan dit hjem blive fugtigt i stedet for. 
  5. Det kan være en god idé at fordele møbler rundt i hjemmet, så de ikke alle står placeret op af vægge. 

Det vigtigste er at få indrettet dig, som der passer dig bedst! Det er vigtigt at føle sig hjemme i eget hjem.