Kolding Kommune

Drømmer du om at flytte til Kolding? Er du studerende og leder efter en studiebolig, eller skal du have hele familien med? Hos BoligZonen finder du både lejlighed og hus til leje i Kolding Kommune samt alt den information, du skal bruge omkring det populære område. 

Kolding Kommune ligger i Region Syddanmark og har i dag ca. 93.000 indbyggere. Af disse bor ca. 61.000 af dem i Kolding. Der indgår i alt 17 større byer i kommunen, hvor Kolding er den største efterfulgt af Vamdrup, Lunderskov og Christiansfeld. Du finder både områder, der er rig på natur, og naturligvis en masse byliv i Kolding centrum.

Uanset om du vil bo på landet eller i byen, er der masser af muligheder for at finde drømmeboligen i Kolding Kommune. Der er et væld af muligheder for at bo i enten store lejlighedskomplekser eller en fin lejebolig til hele familien lidt uden for byerne. Så om du er studerende, en stor familie eller bare et par, der søger en ny bolig, er Kolding Kommune et rigtig godt valg. 

Læs alt, du skal vide, om kommunen, og hvad den kan tilbyde dig lige her på siden.

Alt du skal bruge i Kolding

I Kolding finder du et liv fyldt med muligheder. Den 7. største by i Danmark er nemlig rig på oplevelser for folk i alle aldre, men byen er også kendt for gode uddannelsesinstitutioner for både voksne og unge. Er du studerende og leder efter en studiebolig i Kolding, eller vil du bare leje et værelse i Kolding Kommune, er det bestemt ikke noget problem. 

Byen er også kendt for sit storcenter, Kolding Storcenter, der er rig på underholdning og indkøbsmuligheder. Centret ligger i den nordlige del af byen og har mere end 120 butikker og restauranter samt seks biografsale. Derudover holder centret også ofte flere forskellige events for både børn, unge og voksne. 

Hvis du er mere til den friske luft og natur, er de mange parker i Kolding Kommune helt sikkert noget for dig. I Kolding finder du blandt andet den Geografiske Have, der er en 100 år gammel have på 12 hektar med mere end 2.000 forskellige arter af planter fra hele verden. Du finder også Trapholt Parken ved Kolding Fjord, der har en flot udsigt ud over hele fjorden. Der er masser af muligheder, når det kommer til natur, underholdning og alt det nødvendige, når man kommer til Kolding Kommune.

Designvisionen i Kolding Kommune

Kolding har en ny vision om at skabe sammenhæng mellem forskellige kulturer ved at bruge design som et fælles pejlemærke. Visionen er ”Sammen designer vi livet”, og derfor kan du i Kolding opleve kultur og design i stor stil næsten lige meget, hvor du kigger hen. Byen er kendt både nationalt og internationalt for sine designmetoder og kan i dag kalde sig Danmarks ubetinget største designkommune. 

Du kan gå på opdagelse i designbyen med fire forskellige guides. Se blandt andet Koldings gamle centrum med rådhuset, Sct. Nicolai Skolen og meget mere. Derudover finder du også et stort udvalg af offentlige kunstværker fra internationale og danske kunstnere på museer og i det offentlige rum. Her er design og kunst nemlig ikke kun at se indenfor, men også rundt på gader og stræder. 

Vil du hellere ud i naturen, kan du bruge tiden omkring Åstederne i Kolding. Det er en ca. 4,5 km. lang strækning, der både kan tages på gåben og på cykel. Du finder femten opholdssteder på strækningen, som kan bruges både til motion, leg og hygge. Er det ikke nok vand for dig, kan du også tage en tur rundt om slotssøen, der giver dig endnu mere smag på kultur og design.

Så er du på udkig efter et sted at bo med masser af liv, kultur og ikke mindst design, er Kolding Kommune helt sikkert et område for dig at finde din nye lejebolig i.

Find din lejebolig i Kolding Kommune

Er Kolding-området destinationen du gerne vil lande på? Så sidder vi her hos BoligZonen klar til at hjælpe dig med at finde din drømmebolig. Her på siden kan du nemlig søge præcis efter de behov, din lejebolig i Kolding Kommune skal dække. Skal der være er specifikt antal værelser eller skal lejeboligen være en bestemt størrelse? Så kan indstille alt det i vores filtrering. Så er vi sikker på, at du hurtigere finder den rigtige bolig.

Er du interesseret i at udleje din bolig i Kolding Kommune? Så opret en udlejeannonce hos os, så du hurtigst muligt finder de rette lejere til din bolig. Det tager kun et øjeblik, og din bolig kommer med i det store udvalg af lejeboliger hos BoligZonen.

Lige meget om du søger en ny lejebolig, eller du har planer om udleje din lejlighed i Kolding, så ønsker vi dig alt held og lykke med din boligsøgen eller boligudlejning.