Studieboliger i Lyngby

Skal du studere i København eller på Sjælland? Se vores udvalg af fantastiske studieboliger i Lyngby her. Kongens Lyngby er en vidunderlig start på studiet med fødderne plantet i dejlige omgivelser og tæt på uddannelserne. Uanset om du skal starte på Danmarks Tekniske Universitet eller et andet studie, så er Kongens Lyngby et godt valg.

Du kan finde studieboliger i forskellige størrelser og priser i Lyngby. De kan svinge fra ca. 2.500 kr. til 6.000 kr. om måneden. Ved at bosætte dig i Lyngby kommer du til at bo i et område, hvor der er masser af detailhandel og gode muligheder for studiejobs, så du kan have penge til dine fritidsinteresser.

Da Kongens Lyngby er tæt ved mange forskellige studier, kommer du til at opleve et rigt studiemiljø med gode muligheder for at danne nye venskaber. De studieboliger, du kan finde i Lyngby, er ofte designet med den studerende for øje, så du får lige, hvad du har brug for.

Klar til at stå på egne ben for første gang? Bare rolig, vi har lavet en målrettet guide til dig, hvor vi forklarer lidt om alt det, du har brug for at vide. Du kan læse mere om lejekontrakten, aconto, indflytning og meget mere her.

Lejligheder i Lyngby

Bydelen er et vidunderligt sted at bosætte sig med de mange fede lejligheder i Kongens Lyngby. Mange af lejlighederne er designet, så man med fordel kan flytte ind sammen med vennerne eller kæresten og komme til at bo behageligt i trygge omgivelser.

Der er ikke langt til det sjove med de mange transportmuligheder, da Lyngby har sin egen station, hvor du kan forbinde til resten af København uden problemer. Der går et stort antal busser og S-toge fra stationen. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt og nemt det er at komme frem og tilbage. Derfor er det perfekt med en lejlighed i Lyngby.

Aktivt fritidsliv i Lyngby er der rigeligt af. Hvis du vælger at bosætte dig i Kongens Lyngby, så kommer du til at bo tæt ved Lyngby Stadion, så du kan se bold med vennerne. Lyngby Stadion er stort, og du kan dyrke dine fritidsinteresser, uanset om det er tennis, svømning, gymnastik eller noget helt fjerde.

Rækkehuse til leje i Lyngby

Rækkehusene til leje i Lyngby er i særklasse! Der er kælet om detaljerne i designet af disse skønne rækkehuse, hvor du kommer til at bo i dejlige omgivelser med let adgang til transport og natur. Alt efter hvor du præcist bosætter dig, så kommer du til at bo ca. 10 minutters gang fra Den Gamle Køkkenhave eller Sorgenfri Slotspark, så du kan tage på en hyggelig tur med familien.

Det sociale liv i et rækkehus er noget helt særligt, som man ikke kan få andre steder. De hyggelige vejfester og sociale begivenheder er perfekte til børnefamilien. Børnene kan rende trygt rundt, og der er ofte legepladser, hvor de kan finde venner at lege med.

Rækkehuse i Lyngby er af høj kvalitet, og du kan finde præcis det rækkehus, du leder efter. Der er både rækkehuse med en skøn udsigt eller med en dejlig terrasse. De har dog alle det tilfælles, at de er designet med masser af plads og kvalitet for øje.

Lyngby er især attraktivt for børnefamilier, da der er et rigt udvalg af børnehaver, skoler og gymnasier, så de små kan vokse op et trygt sted og komme afsted med det rigtige ben forrest.

Huse til leje i Lyngby

Et nyt hjem i Lyngby? Huse til leje i Lyngby er rigtigt attraktive. Området er skønt, og du får adgang til en masse, når du vælger at bosætte dig i Lyngby. Lyngby-Taarbæk kommune er et naturskønt område med let adgang til vand på begge sider. Du kan besøge Lyngby Sø eller tage en tur på Bellevue Strand, som kun er ca. 20 minutters kørsel fra Kongens Lyngby.

Der er en god grund til, at huse til leje i Lyngby er højt eftertragtede, og det er, fordi husene befinder sig i et skønt område. Desuden er mange af husene nye og opført med stor omtanke for kvalitet og de små detaljer. Et hus i Lyngby er et liv, der er misundelsesværdigt for de fleste, og et liv med mange muligheder. 

I Kongens Lyngby finder du muligheden for et trygt og godt liv med familien i rolige omgivelser. De mange aktiviteter, der er så tæt på Lyngby, er endnu en grund til, at husene er eftertragtede. Hvis du har brug for en slapper, så kan du nemt tage på Københavns Golf Klub, men du kan også tage familien med i Jægersborg Dyrehave.

Værelse til leje i Lyngby

Er et liv i storbyen det, du leder efter? Et værelse i Lyngby er perfekt til den unge studerende eller arbejdende, som mangler en god bydel at bo i. Med et værelse i Lyngby kan du nemt komme rundt, og du behøver ikke tænke på vedligeholdelse, så du kan fokusere på dine studier eller arbejde.

At bo billigt giver overskud, og det kan du få i de dejlige omgivelser i Lyngby, når du bosætter dig på et værelse med en hyggelig lejer. Mange studerende køber større lejligheder og lejer værelser ud, så måske kan du være heldig at finde en ligesindet at bo ved. Alt andet lige er samvær der, hvor hyggen skabes!

Livet i storbyen er fantastisk, når man har tid og overskud til at leve det. Det kan du med de mange aktiviteter og transportmuligheder, der er omkring Lyngby. Lyngby har sit eget storcenter og så meget mere!

Find en lejebolig i Lyngby

Vi har gjort det nemt at finde det, du leder efter. Det er underordnet, om du blot mangler et værelse, en lejlighed, et hus eller et rækkehus. Med vores søgemaskine kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over, hvad der er tilgængeligt på markedet lige nu. Overblikket gør det utroligt enkelt at sammenligne priser, så du kan finde det bedste til dig.

Står du i den situation, at du har et værelse, en lejlighed eller noget tredje, som du gerne vil leje ud? Det er rigtigt nemt, du skal blot oprette en udlejeannonce her på Lejbolig.dk

Det glæder os, at vi kan hjælpe dig med at finde din drømmebolig!