Lejebolig Løgumkloster

I Sønderjylland finder vi en sand perle af dansk kulturarv. Det er selvfølgelig Løgumkloster, hvor der er masser af smukke bygninger, spændende historie og smukke gader, du kan slentre rundt i i timevis.

Løgumkloster er en del af Tønder Kommune og huser i dag 3.550 indbyggere. Drømmer du om at få masser af plads, natur i baghaven og bo i en by, der byder på en masse spændende historie, så er en lejebolig i Løgumkloster lige noget for dig.

Attraktioner i Løgumkloster

Som nævnt er Løgumkloster en by, der byder på en hel masse kultur og dansk historie. Du kan derfor opleve Løgumkloster Kloster helt tæt på, få historien helt ind under huden og gå på opdagelse i Danmarks fortid. Derudover byder Løgumkloster på seværdigheder som:

·      Museet Holmen, der åbner op for en magisk verden af smuk kunst i alverdens afskygninger, som du bare ikke må gå glip af.

·      Kloster Mærken, der er en årlig festival som finder sted i Løgumkloster.

·      Den Gamle Biograf, der også byder på en portion historie, og hvor du samtidig kan se de nyeste film på det store lærred.

Lejeboliger i Løgumkloster

At finde en lejebolig i Løgumkloster bliver mere og mere attraktivt, og det forstår vi godt. Her kommer du til at bo tæt på grænsen til Tyskland, Tønder og Haderslev. Du har kun 55 minutter i bil, hvis du vil til Flensborg og du skal blot køre 20 minutter, hvis du skal til Tønder. Dermed er du placeret centralt i det sydlige Danmark samtidig med, at du bor i en by med fuld smæk og charmen og seværdigheder.

I Løgumkloster finder du lejeboliger, der både er i de historiske huse og nybyggede områder. Derfor kan du altid finde lige præcis den drømmebolig, du er på jagt efter, så du kan skabe et hjem lige efter din smag.

Hvad koster en lejebolig i Løgumkloster?

En lejebolig i Løgumkloster kunne meget vel være i en af de mange historiske bygninger og klassiske huse, som byen byder på. Drømmer du om at leje et hus i Løgumkloster, får du masser af plads til at brede dig ud. Du skal regne med en pris på mellem 3.500-6.000 kr. per måned for et hus på 60-130 kvm. Vil du leje en lejlighed i Løgumkloster, kan du forvente priser på mellem 2.500-6.000 kr. per måned for 55-130 kvm.

Find din nye lejebolig i Løgumkloster

Jagten på din nye lejebolig i Løgumkloster bliver ikke nemmere end med BoligZonen. Vi samler nemlig alle de bedste lejeboliger, så du kan få det fulde overblik ét sted. Vores kundeservice godkender alle artikler, og du kan nemt indstille dine præferencer i vores søgefunktion. 

Vil du gerne udleje din egen bolig i Løgumkloster, kan du også gøre det hos os. Du skal bare oprette en udlejeannonce eller kigge efter din kommende lejer i vores oversigt over boligsøgende.

 Vi ønsker dig al held og lykke med din boligjagt, og vi håber, at vi kan hjælpe dig med at gøre drøm til virkelighed!