Find bolig i Nærum 

Omkring 20 kilometer nord for København ligger den skønne by Nærum. Den pendlervenlige afstand til København gør Nærum til et oplagt sted at finde lejebolig, hvis du gerne vil bo bynært og til leje i et rækkehus, lejlighed, hus, værelse eller måske en studiebolig. 

Nærum har mange forskellige bebyggelser og boligkvarterer, så uanset om du har brug for en lille lejlighed til leje eller et større hus til leje, så er der rigtig fine muligheder for at finde et hjem i Nærum. 

I Nærum bor der omkring 20.000 indbyggere, og det er dermed en by, som har alle nødvendigheder til dagligdagen. Med en lejebolig i Nærum er du altså ikke bare tæt på hovedstaden, men også på alle indkøb, transport, skole og butikker. Hos BoligZonen kan du starte din jagt efter drømme-lejeboligen i Nærum.

Hus til leje i Nærum 

Nærum er et meget attraktivt sted at bo, og hvis økonomien ikke rækker til en ejerbolig, så er et hus til leje i Nærum garanteret det helt rigtige for dig. 

Det er nemt at forstå, hvorfor Nærum er et eftertragtet sted at bo. Der er masser af skøn natur lige uden for døren. Der er kort afstand til stranden, Jægersborg Dyrehave, Furesø og bylivet i København og Lyngby. Der er for eksempel kun en ganske kort køretur til Kongens Lyngby, hvor du finder Lyngby Storcenter, biograf, museer, restauranter og meget andet. 

Skal du bo i et lejet hus tæt på alt dette? På BoligZonen kan du nemt søge efter et hus til leje i Nærum. Hvis det rette hus ikke er til leje lige nu, så kan du også oprette en BoligMatcher, som giver dig automatisk besked, når der kommer et nyt hus, der matcher dine kriterier. 

Lejligheder i Nærum

Hvis du er på udkig efter en lejlighed til leje i Nærum, så er der masser af muligheder for at finde en på BoligZonen. 

Først og fremmest bør du gøre dig klart, hvor mange værelser og hvor meget plads du har brug for. 

De fleste lejligheder i Nærum har mellem et og fire værelser. Det er dog ikke altid, at antallet af værelser og kvadratmeter hænger sammen. 

Du kan sagtens finde en stor etværelseslejlighed i Nærum på 50 kvadratmeter, men der findes også lejligheder i Nærum på samme størrelse, der kan have to eller tre værelser. Før du begynder boligjagten, bør du altså gøre dig klart, hvordan din kommende lejlighed i Nærum skal være indrettet. Det vil gøre det nemmere for dig i boligsøgningen og øge dine chancer for at finde den bedste lejlighed til leje. 

Bo til leje i rækkehus i Nærum 

Hvis du vil have lidt mere plads at boltre dig på, så er et rækkehus til leje i Nærum sikkert det rette valg for dig. Måske har du børn, der gerne vil have eget værelse, eller en hund, som har brug for en have til at snuse rundt i?  

At bo til leje i rækkehus er en skøn boform. Der er ikke noget at sige til, at rækkehuset er en af danskernes favoritboliger. Med et rækkehus får du fornemmelsen af at bo i hus, men samtidig har rækkehuset en overkommelig størrelse. Der er ofte en lille have, og mange steder er der et fantastisk sammenhold og naboskab i området.

Det er normalt at komme hinanden ved i områder med rækkehuse, og derfor er det også en utrolig børnevenlig måde at bo på. Der er altid legekammerater lige rundt om hjørnet.

Studiebolig i Nærum 

Hvis du er studerende, så kan du gå på jagt efter en studiebolig i Nærum. Nærum er et dejligt sted at bo som studerende, hvis du vil have lidt mere plads og ro omkring dig, end storbylivet kan give. Samtidig er du i en fornuftig afstand fra København, og du kan nemt pendle til dit uddannelsessted. 

Fra Nærum er der gode forbindelser med offentlig transport, og det tager kun omkring 30 minutter at komme fra Nærum til Nørreport med tog og bus. 

Når du begynder at søge efter studiebolig i Nærum, vil du sikkert hurtigt opdage, at huslejepriserne er mere fornuftige end i København. Som hovedregel får du mere studiebolig for pengene, når du bevæger dig uden for byområdet. 

Lej et værelse i Nærum

Bor du alene, har du et stramt budget, eller har du bare brug for ganske lidt plads, så kan du lede efter et værelse til leje i Nærum. Værelser til leje kan være både med og uden køkken og bad, så her er det nødvendigt, at du er opmærksom på, hvad der står beskrevet i boligannoncen. Et værelse til leje i Nærum kan være en dejlig start på livet som udeboende eller studerende. Du har en fornuftig husleje og meget få forpligtelser til vedligehold og rengøring. Kom i gang med din boligsøgning allerede i dag, og opret en boligsøgerannonce hos BoligZonen!