Lejebolig Næstved Kommune

I den sydlige del af Region Sjælland finder du Næstved Kommune. Med sine 83.000 indbyggere er det en relativt stor kommune. Kommunen har 20 større og mindre byer, hvoraf Næstved med sine 44.000 indbyggere er den klart største. Der er tale om en driftig kommune, som har et aktivt erhvervsliv og en god infrastruktur, hvor man f.eks. kan pendle til København.

Næstved Kommune er et attraktivt sted at bo pga. sin central placering, den gode infrastruktur, og fordi kommunen ganske enkelt er en dejlig kommune med mange muligheder. Det kan derfor godt være vanskeligt at finde et sted at bo i Næstved Kommune – i særdeleshed kan det være svært at finde en lejebolig i Næstved Kommune. Dog finder du på denne side råd til, hvordan du kan anskaffe dig en lejebolig i Næstved Kommune, ligesom kommunen vil blive præsenteret. 

En historisk og kulturel by

Selve byen Næstved er kendetegnet ved sin gamle historie og sine mange kulturelle tilbud. Næstved er en af de ældste byer i Danmark, og det kan man virkelig mærke, når man går rundt i byen, da den er præget af charmerende, ældre gader og smukke, gamle kirker og gårde. Der er også bindingsværkshuse overalt i centrum, og det gør byen enormt hyggelig og unik. 

Ligesom historien er med til at præge Næstved som by, er kulturen det også. Næstved er spækket med teatre, museer og biografer, så du kan få tilfredsstillet dine behov for kulturelle aktiviteter. Som eksempel kan Næstved Museum nævnes, hvor der udstilles arkæologiske fund helt tilbage fra Middelalderen. Er du interesseret i biler, kan du med fordel besøge Næstved Automobilmuseum, hvor der bl.a. er gamle veteranbiler. 

En typisk aktivitet for familier er at besøge zoologiske haver. Hvis du bor med din familie i Næstved Kommune, er I så heldige, at I faktisk kan finde en zoologisk have, nemlig den ret nye ZOOPARK. Der er et stort udvalg af forskellige dyrearter i denne zoologiske have, hvor man som det eneste sted i Danmark kan se den hvide, bengalske tiger. 

Gode handlemuligheder

I Næstved Kommune er der også fine muligheder for at shoppe. Du kan gøre dette i de brostensbelagte gader i centrum af Næstved, hvor du har charmen fra den historiske by, eller du kan gøre det indendørs i Næstved Storcenter og Næstved Megacenter, hvor der er ly for regn og vind. Udvalget af butikker i Næstved er stort, og du kan både finde store kædebutikker og mindre specialbutikker. Når du har brug for en pause på din shoppetur, kan du tage den på en af de mange cafeer i den centrale del af byen. 

Studér og arbejd i Næstved Kommune

Der er gode muligheder for at finde et arbejde i Næstved Kommune, da hele 3.800 virksomheder har hovedsæde i kommunen. Der er ca. 28.000 arbejdspladser i Næstved. Nogle af virksomhederne er f.eks. den kendte keramikvirksomhed Kähler og Holmegaard Glasværk. Hvis du derfor at flytte til Næstved, er der altså gode chancer for at finde et job. 

Studiemulighederne er også mange i Næstved Kommune. Professionshøjskolen Absalon har mange studiepladser inden for sundhed, og RUC har en afdeling i Næstved. Derudover skal det nævnes, at den kendte kostskole Herlufsholm også er i Næstved, hvor den danske elite i århundreder har uddannet sig – bl.a. er det typisk her, kongefamilien tager sine ungdomsuddannelser. Desuden er der også mange andre ungdomsuddannelser i byen inden for både den tekniske og gymnasiale retning. 

Naturen tæt på

Mange mennesker prioriterer i høj grad at have naturen tæt på, når de skal flytte i hus med deres familie. Her er det heldigt, at Næstved Kommune byder på noget af den smukkeste natur i Danmark, hvor man både kan vandre, bade og fiske. Kommunen har er en varieret og frodig natur, der indeholder storslåede naturoplevelser i f.eks. skov, mose og langs åer. 

Et område, som er værd at besøge, er Holmegaard Mose, der med sine 500 hektar er Sjællands største højmose. Er du mere til en fiske- eller kanotur, kan du fiske eller sejle på Susåen, som snor sig gennem kommunen. Vil du gerne se en af de smukkeste søer i Danmark, kan du besøge Tystrup-Bavelse Søerne, og du kan også tage på tur i skovene rundt om søerne. 

Find en lejebolig i Næstved Kommune

Når du skal finde en lejebolig, kan du have mange forskellige behov. Nogle skal måske flytte alene og søger derfor enten en lejlighed eller et værelse, mens andre har behov for plads til en hel familie og derfor søger enten hus eller rækkehus. 

Det er derfor vigtigt, at du finder en side, som hurtigt og nemt kan give dig et overblik over de muligheder, der er for lejebolig. Netop sådan en side er BoligZonen, hvor du med få klik kan finde frem til netop den lejebolig i Næstved Kommune, som du søger. Der er lejeboliger i alle størrelser og prisklasser, så det skulle bestemt være muligt at finde en bolig til dine behov.