Lejebolig i Ødsted – En by med masser af liv

Ødsted by ligger 11 km fra Vejle og 3 km fra Jerlev. Det er en aktiv by med dagligvarebutik, kro, skole, bager og bank. I Ødsted bor næsten 1500 indbyggere. Byen er tæt forbundet med Jerlev, og de to byer deler kulturhus, sportshal og meget andet. I Jerlev er der børnehave og daginstitutioner, hvor der i Ødsted er skole for 0-9 klasse. Dine børn vil vokse op i et trygt miljø, hvor man kender hinanden og sikkert kan cykle til og fra skole. 

Hvis du er på udkig efter huse i Ødsted, kan du tjekke BoligZonen ud. Hvis ikke du finder drømmeboligen, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Du får besked, så snart en ny lejebolig bliver slået op. Det sparer dig tid, da du ikke selv skal holde øje med boligsider konstant. 

Ødsted er et attraktivt sted at flytte hen, og det kan blive din nye by. 

Aktiviteter i og omkring Ødsted

Ødsted har et meget aktivt lokalmiljø. Måske flytter du fra byen og er spændt på, om du kommer til at kede dig. Det bliver absolut ikke tilfældet. I Jerlev kan du komme til masser af spændende arrangementer i byens kulturhus. Der har blandt andet været intim koncert med Thomas Buttenschøn og stand up med Anders Mattesen. 

Hvis du får brug for en sjov naturoplevelse, er der mange muligheder for at sove i shelters i nærområdet og lave mad over bål. Det kan både være en oplevelse sammen med børnene eller bare dig og vennerne. 

Desuden kan du og børnene nemt få mulighed for at bruge kroppen. Fodbold, håndbold, kampsport, fitness – you name it. Der er masser af tage sig til, og det praktiske er, at du ikke skal køre børnene langt til deres fritidsaktiviteter. 

Du kan læse mere om lokalmiljøet og livet i Ødsted her.

Til weekendture er der også mange muligheder. Det kan være: 

  • Gorilla park i Vejle, hvor I kan få prøvet nogle grænser af i trætoppene
  • Ødsted ligger næsten på vejen til Kolding, hvor der er mange muligheder for at få kulturoplevelser eller shoppe i Kolding storcenter
  • Ødsted ligger 26 km fra Vorbasse, hvor der hvert år er et kæmpe marked ved navn Vorbasse marked. Her kan du helt sikkert gøre et godt fund
  • I Vejle, 11 km væk, er der naturligvis også mange muligheder for weekendture. Vejle er utrolig smuk, og det er et ideelt sted at tage hen og bade om sommeren eller tage på tur i skoven. I kan også besøge den fine gågade eller tage på kunstmuseum 
  • Fra Ødsted er der ikke så langt til Legoland og Lalandia – alle børns store drøm. Det er en weekendtur, hvor børnene vil være underholdt hele weekenden, og de voksne kan slappe af og få kvalitetstid med hinanden og børnene

Med et hus i Ødsted kan du nyde godt af alle de gode aktiviteter, og du kan nyde en dagligdag tæt på venner, skole og fritidstilbud.