Lejebolig Ølgod

I det dejlige Sydvestjylland finder du den hyggelige stationsby Ølgod. Byen rummer omkring 3.800 indbyggere og er en del af Varde Kommune. Og hvis du elsker at have naturen lige rundt om hjørnet, et lokalt miljø og nem adgang til større byer, så er en lejebolig i Ølgod lige noget for dig.

Ølgod er vokset frem på heden ved et tilfælde. Byen var jord, der ikke egnede sig til landbrug, og derfor valgte lokalbefolkningen at bruge jorden til at bygge boliger. I dag er Ølgod en by i rivende udvikling og derfor også et sted med masser af plads og nye, spændende tiltag.

Attraktioner i Ølgod

I Ølgod finder du et rigt erhvervsliv og godt lokalt miljø. Hvert år er der en masse begivenheder, der samler indbyggerne og giver dig gode oplevelser. Du kan blandt andet opleve seværdigheder som:

·      Kulturdagene, der hvert år byder på et væld af oplevelser: musik, Kulturloppen og en masse andre arrangementer.

·      Skulptur Ølgod, som er en række permanente og tidsbegrænsede udstillinger, der løber af stablen hvert andet år.

·      Open Air i Varde. Her får du livemusik for alle pengene, god stemning og følelsen af det fællesskab, der hersker i området.

Lejligheder i Ølgod

Med en lejebolig i Ølgod får du en dejlig beliggenhed tæt på den danske natur. Men du behøver ikke vinke farvel til de større byer, da Ølgod ligger i kort afstand til både Varde, Herning og Esbjerg. Det tager blot 23 minutter i både bil og tog, hvis du skal de 25 km til Varde. Til Herning og Esbjerg kan du nøjes med en køretur på 40 minutter eller en togtur, der tager en lille times tid.

Ølgod er en by, der emmer af charme og historie. Derfor byder boligmarkedet også på de historiske boliger og arkitektoniske perler, der er vokset frem på de mange byggegrunde i byen. Hvad end du vil have et hus eller en lejlighed i Ølgod, er der mulighed for at få præcis den lejebolig, der passer til dig.

Hvad koster en lejebolig i Ølgod?

Der er plads til masser af luft, når du vælger at flytte til Ølgod. For sammenlignet med priserne i eksempelvis Esbjerg rækker budgettet langt. Du skal regne med at betale 3.000-7.000 kr. per måned for en lejlighed på 60-180 kvm. Vil du leje et hus, kan du regne med priser fra 5.000-9.000 kr. per måned for et hus på 75-200 kvm.

Find din drømmebolig i Ølgod

Hos BoligZonen har vi gjort det nemt for dig at finde din drømmebolig. Vi har samlet alle de bedste lejeboliger i Ølgod, så du nemt og enkelt kan få det store overblik. Vi sørger for at godkende alle boligannoncer, og du kan selv justere dine søgekriterier for at få en lejlighed i Ølgod, der matcher dine ønsker.

Er du udlejer, kan du også udleje din bolig hos os. Tag et kig på vores søgende lejere, eller opret en udlejeannonce, så hjælper vi dig med at finde en ny lejer. Vi håber, at du snart finder din drømmebolig.