Hus til leje Ørslev

Ørslev ligger på Sydsjælland, 4 km fra Vordingborg. Byen har 1852 indbyggere, og der er meget stor befolkningstilvækst. I byen ligger der 65 virksomheder mellem 1 og 90 ansatte. Her er der altså rig mulighed for job, og det er også med til, at byen vækster. 

Du finder både supermarked, benzintank, pizzeria osv. I byen er der også en skole med SFO op til 6. klasse. Der findes også et børnehus til pasning af børn fra 0 år og til skolealder. 

I Ørslev er der masser af aktiviteter. Børn og voksne kan gå til gymnastik, løbeklub, vandreklub, yoga, fodbold, badminton, petanque og esport. Området har 4 kløverstier på 25 km i alt, som man kan udforske ved at gå, cykle eller løbe. Desuden er der shelters, hvor I kan tage en overnatning, når I får lyst. 

Tæt på byen ligger Rynkebjergdyssen, som er en 34 meter lang rest af en langdysse med tilhørende jættestue. 

I Ørslev er der nok at tage sig til! 

Find en lille by der er i udvikling

Der er mange søvnige flækker i Danmark, men Ørslev er ikke en af dem. Her får du et aktivt liv, hvor flere og flere kommer til. Byen vokser, og du kan nemt pendle fra Ørslev til andre byer, da Sydmotorvejen ikke er langt væk. Hvis du er på udkig efter en lille by, hvor du kommer væk fra storbylarm og højt tempo, men som også er en by i udvikling, er Ørslev svaret. 

Hos BoligZonen kan du finde et hus til leje i Ørslev. Hvis du ikke finder drømmeboligen her, kan du prøve med Vordingborg. Ellers kan du tilmelde dig BoligMatcher. Så snart et hus til leje bliver slået op i Ørslev, får du besked. Så kan du straks skrive til udlejer, hvis huset er noget for dig. 

Du vil helt sikkert finde dig godt tilrette i Ørslev by, hvor du har smuk natur omkring og masser af fritidstilbud. 

Sightseeing på Sydsjælland

Sydsjælland er en naturperle. Vordingborg er en charmerende by, som ligger lige ved vandet. Her kommer du nemt til fra Ørslev. Fra Ørslev skal du heller ikke langt, før du er på Lolland-Falster eller Møn. Møn er verdenskendt for sine smukke klitter, og her kan du gå Camønoen. En vandrerute rundt på den smukke halvø. 

På Lolland-Falster kommer du ud til natur, der ikke er overrendt. Hvis du godt kan lide stilheden og fred og ro, er det et sted for dig at tage hen. Du kan altid søge nordpå mod København, hvis du får brug for andre slags inputs. Mulighederne er mange, når du bor på Sydsjælland. Smukt det er der i hvert fald! Du kan læse mere om Sydsjælland her.