Studieboliger i Risskov

Leder du efter en studiebolig i Aarhus, er du sikkert stødt på en studiebolig i Risskov. Risskov er nemlig et yderst populært område at bo i, både under og efter studietiden. 8240 Risskov er en bydel i Aarhus, som ligger lige op ad Riis Skov og byder på fantastisk natur midt i byen.

Finder du din kommende studiebolig i Risskov, er du tæt på alt, som Aarhus har at byde på. Det betyder, at du kan spare penge på transporten ved at hoppe på cyklen, når du skal til og fra uddannelsesstedets lokaler. Det giver luft i budgettet, så du kan gøre brug af caféer, biografer, teatre og de mange forskellige butikker.

Det behøver ikke at være dyrt at bo i Risskov som studerende. Du finder studieboliger i Risskov fra 3.300 kr. og op til 6.000 kr. Mange af lejlighederne er etværelses-studieboliger på mellem 20 og 60 kvadratmeter, og de fleste er delevenlige.

Lejlighed til leje

Du finder også et stort udvalg af almene lejligheder i Risskov. Der er etværelseslejligheder på 20 kvadratmeter og rummelige femværelseslejligheder på op mod 150 kvadratmeter. Det giver dig god mulighed for at finde præcis den lejlighed, som passer til dig og din families behov. 

Risskov er kendt for charmerende villaer og gamle bygningsværker, der er blevet renoveret og lavet om til lækre lejligheder. Derudover er der en del nybyggeri i området, og der er derfor gode muligheder for at finde en hyggelig Risskov-lejlighed til dig og din familie, uanset om I ønsker en topmoderne lejlighed eller en lejlighed med sjæl og charme.

Prislejet er bredt og giver jer god mulighed for at finde den perfekte lejlighed i Risskov. Du finder alt fra nyopførte etværelseslejligheder til 4.500 kr. til femværelseslejligheder op imod 14.500 kr. 

Rækkehuse nær vand og skov

Har du og din familie behov for mere plads, er et rækkehus en oplagt mulighed. Her får I rummelige forhold med egen have, som er velegnet til enten børn, børnebørn eller kæledyr. Risskov er kendt for at være et særdeles familievenligt område i Aarhus og kan prale af gode institutioner – lige fra vuggestuer til folkeskoler. I Risskov ligger der selvfølgelig også det velkendte Risskov Gymnasium.

Derfor er der også en del, som søger bolig til salg i Risskov. Et godt alternativ er dog at leje et rækkehus frem for at købe. På den måde bibeholder man sin økonomiske frihed og slipper for de dyre huspriser.

Prisen for et rækkehus i Risskov er nemlig meget fair. Du finder alt fra toværelses-rækkehuse til 7.000 kr. til arkitekttegnede rækkehuse på fem værelser til op mod 15.000 kr. De fleste rækkehuse er dog på omkring tre eller fire værelser og koster 9-10.000 kr.

Charmerende huse til leje

Har du brug for mere plads, egen indkørsel, garage og måske et udhus, er det oplagt at leje et hus i Risskov. Risskov er kendt for gamle villaer, liebhaverhuse og ombyggede sommerhuse, og der er derfor god mulighed for at finde eksklusive Risskov-boliger med udsigt til både strand og skov.

Risskov er sin egen bydel med en del unikke butikker og et stort udvalg af dagligvarebutikker, og samtidig kan man med en Risskov-bolig hurtigt og nemt tage til Aarhus C og gøre brug af et utal af kulturelle tilbud.

Huse til leje i Risskov ligger på et prisleje i stil med huslejen for et rækkehus. Du finder huse til leje med alt fra to til fem værelser til 7-15.000 kr. 

Det er ikke svært at finde ledige boliger i Risskov til leje, men hvis du leder efter en hel speciel bolig, kan du altid oprette en boligsøgerannonce, hvor du nemt og hurtigt kan søge ud fra kriterier som størrelse, husleje og placering. På den måde kan du nemt og bekvemt finde boliger, der passer til dig og dine behov.

Billige værelser til leje i Risskov

Har du hverken brug for et helt hus eller en hel lejlighed, eller leder du efter et billigt alternativ til en studiebolig, så kan du med fordel overveje et værelse til leje i Risskov. Når du lejer et værelse, får du også muligheden for at skabe nye venskaber med dem, som du kommer til at bo sammen med. Det er derfor en populær løsning for nye tilflyttere eller studerende, som både leder efter et nyt netværk og en måde at spare penge på. Du finder værelser i Risskov ned til 3.300 kr. 

Lej en bolig i Risskov

Bydelen Risskov i Aarhus byder på lækre og charmerende lejeboliger, uanset om du leder efter et værelse, studiebolig, en større lejlighed eller et hus til leje. Der findes utrolig mange muligheder for at finde en Risskov-lejebolig til både enkeltpersoner og familier eller par. 

Uanset hvad man søger, får man en bolig i naturrige omgivelser tæt på Aarhus by og alle de uddannelsesinstitutioner, som Aarhus byder på. Lejeboligerne forsvinder hurtigt, så brug fx vores søgefunktion til at lede efter de nyeste boliger på markedet.