Lejebolig Rønne

Rønne har omkring 13.800 indbyggere og er den største by på Bornholm. Byen hører under Bornholms Kommune, som i alt har omkring 40.000 indbyggere.

Rønne har som købstad omkring 685 år bag sig og fungerer som øens handelscenter og øens offentlige service med sygehus, politistation, domhus og flere uddannelser.

Udover at være centrum for Bornholm er Rønne også bare en enormt hyggelig by med brostensbelagte og fredelige gader. Mange mener Rønne er en ”haveby”, fordi der bag alle de fine bindingsværkshuse ligger smukke gårdhaver og frodige haver.

I Rønne finder du også Store Torv som næsten altid er levende. Bornholmerne hænger ud omkring springvandet, på caféer og i nogle af de mange og forskellige butikker. Om sommeren er bornholmerne og ikke mindst turisterne at finde på nogle af de mange omkringliggende strande, der er rundt om Rønne. Ved Rønnes store lystbådehavn ligger Nørrekås, som er en populær lille sandstrand nærmest midt i byen. 2 km fra Store Torv ligger Antoinette-strand, mens du kun 1 km syd for centrum finder Galløkken Strand. Sidstnævnte ligger ved et smukt og åbent naturområde og stranden er omkring 35 km lang og går helt op til Nexø.

Med en lejebolig Rønne bliver du en del af et lille lokalsamfund, som er i harmoni og hvor folk vil hinanden og passer på fællesskabet. Du finder mange typer af lejeboliger og der er noget for alle typer og for enhver smag. I Rønne kan du leje et hus med bindingsværk inde i centrum eller du kan finde en lejlighed Rønne – eller som noget helt tredje finde et hus til leje uden for centrum.

Trafik til og fra Rønne

Fra Rønne kan du tage færgeforbindelsen til Køge på Sjælland eller du kan tage udenlandsk til Ystad i Sverige, Sassnitz i Tyskland eller Swinoujscie i Polen.

Bornholms Lufthavn eller Rønne Lufthavn ligger 5 km fra centrum af Rønne og flyver hele året til både København og Billund. I sommerhalvåret kan du også flyve til Tyrkiet og Tyskland.

Studerende i Rønne

I Rønne finder du Campus Bornholm med HG, HHX og HTX samt Bornholms Gymnasium med STX og HF. Hvis du er færdig med din ungdomsuddannelse har du flere muligheder, for at uddanne dig videre på nogle af de videregående uddannelser samt finde en lejebolig i form af et værelse til leje eller en studiebolig. I Rønne skal du blandt andet uddanne dig til skolelærer, sygeplejerske, pædagog, serviceøkonom, datamatiker og socialrådgiver.

Hvordan finder jeg en lejebolig i Rønne?

Det kan tage lidt tid at finde en lejebolig Rønne by – og finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig i Bornholms Kommune, hvor vi også har et udvalg af lejeboliger. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Rønne ét sted. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på de nyeste lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig. 

Hvad koster en lejebolig i Rønne?

En lejebolig Rønne koster i gennemsnit omkring 6.500 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 3.000 kr./mdr. og 7.700 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 5.200 kr./mdr. og 14.000 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger Rønne. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Rønne.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Rønne, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Rønne. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Rønne på BoligZonen.

Hos BoligZonen kan du også udleje din bolig, hvis du gerne vil af med den ”gamle”, for at finde noget nyt at leje.