Lejebolig Sorø

Sorø ligger godt placeret midt på Sjælland og har omkring 8.100 indbyggere. Byen ligger i Sorø Kommune, hvor er bor omkring 30.000 indbyggere. 

Sorø ligger meget natursmukt på Midtsjælland omringet af skove, søer og marker. Lige ved byen finder du Tuel Sø, Sorø Sø og Tystrup Bavelse Søerne. Søerne kommer fra Susåen, der fortsætter helt ned gennem Næstved og ender i Karrebæk Fjord.

Med en lejebolig Sorø kommer du altså til at bo i meget naturskønne omgivelser. Mange familier vælger at slå sig ned i hus til leje Sorø, netop på grund af området i og omkring Sorø. Men også lejeboliger i form af lejligheder Sorø kan findes, så hvis du ikke lige er til det der med at passe en have, er det bestemt også en mulighed. 

Centrum af Sorø er ikke ret stor, men meget hyggelig. Storegade er hovedgaden i byen, mens andre små attraktive gader er Vestergade, Saxogade, Absalonsgade og Priorgade. Hvis du gå gennem den gamle byport kommer du til den smukke Akademigrunden, hvor Sorø Klosterkirke, Akademihave og Sorø Akademi ligger. Sorø Akademi blev indstiftet af Frederik 2. i 1586. I dag er det et offentligt gymnasium, hvor der både er dagskole og kostskole.

I Sorø finder du to boligområder – mod syd Frederiksberg og mod nord Pedersborg. I den sydlige bydel, Frederiksbjerg, finder du Sorø Station. 

Trafik omkring, til og fra Sorø

Ikke langt fra byen ligger motorvejen E20, som får dig til København på omkring en time. Men udover København er der også gode afstande til en række andre byer, som flere fra byen pendler til og fra. Af byer omkring Sorø kan nævnes Dianalund som ligger 13 km væk, Slagelse som ligger 15 km væk, Ringsted som ligger 16 km væk, Næstved som ligger 29 km væk, Korsør som ligger 33 km væk og Holbæk som ligger 36 km væk.

Fra Sorø Station afgår der InterCity toge mod København, Esbjerg, Herning, Sønderborg og Flensborg i Tyskland.

Hvordan finder jeg lejeboliger i Sorø?

Det kan tage lidt tid at finde en lejebolig Sorø – og finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig på Sorø Kommune, hvor vi også har et udvalg af lejeboliger. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Sorø ét sted. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på de nyeste lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig. 

Hvad koster en lejebolig i Sorø?

En lejebolig Sorø koster i gennemsnit omkring 7.100 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 2.500 kr./mdr. og 12.700 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 3.700 kr./mdr. og 10.200 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger Sorø. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Sorø.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Sorø, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Sorø. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Sorø på BoligZonen.

Hos BoligZonen kan du også udleje din bolig, hvis du skal flytte pga. pladsmangel eller måske bare gerne bo i et andet område.