Lejebolig Store Heddinge

Hvis du tager et smut til Østsjælland, finder du en by, der er beliggende på halvøen Stevns. Her taler vi selvfølgelig om Store Heddinge, der rummer 3.400 indbyggere og er en del af Stevns Kommune. Store Heddinge er Stevns’ hovedby og handelscentrum for oplandet, og byen emmer af historieske bygninger, brostensbelagte gader og ægte sommerstemning.

Drømmer du om at flytte i en lejebolig i Store Heddinge? Det forstår vi godt. Den gamle købstad giver dig fuld valuta for pengene med sin attraktive beliggenhed, smukke centrum og luften omkring dig.

Attraktioner i Store Heddinge

Store Heddinge har masser af smukke og grønne områder at byde på, og du finder samtidig også de mange huse i byen, der er bygget af kalk fra klinten, hvilket er med til at skrive historie i byen. Derudover kan du opleve seværdigheder som:

·      Den nye skulpturpark, der byder på mulighed for at lege, tage en picnic-tur eller bare nyde at være omringet af naturen.

·      Store Heddinge vandtårn, der er et stykke historisk arkitektur, som du kan finde midt i byen.

·      Stevns Klint ligger i kort afstand til byen, og her får du lov til at opleve ét af de mest magiske naturfænomener, som vi har i Danmark.

Lejeboliger i Store Heddinge

Store Heddinge er attraktiv for mange familier. For her får du en bolig med masser af plads og til en pris, der giver en stor økonomisk frihed for mange. Samtidig grænser byen op til Køge Bugt, så du altid er tæt på vand, skov og by.

Med en lejebolig i Store Heddinge er du også tæt på nogle af de større byer såsom Køge, Ringsted og Næstved. Du har en halv times kørsel til Køge i bil, 45 minutter til Næstved og cirka 50 minutter til Ringsted.

Boligmarkedet i byen byder på de historiske byggerier, som du kender det i ægte Morten Korch stil. De kalkede huse og de lave lofter er bare én ting, for byen byder også på nye byggerier, der gør det muligt for dig at finde den helt perfekte bolig.

Hvad koster en lejebolig i Store Heddinge?

Prisen på et hus i Store Heddinge er til at overkomme for langt de fleste - og særligt når vi sammenligner med de andre byer på Sjælland. Her kan du forvente en pris på mellem 5.000-11.000 kr. per måned for et hus på mellem 90-200 kvm. Vil du leje en lejlighed i Store Heddinge ligger prisen mellem 4.500-8.000 kr. per måned for 50-120 kvm.

Find din nye lejebolig i Store Heddinge med BoligZonen

Hos BoligZonen har vi gjort det nemt for dig at finde lejeboliger i Store Heddinge. Alle vores annoncer bliver godkendt af kundeservice, og vi har gjort det enkelt at finde drømmeboligen. Du kan nemlig indstille dine præferencer vores søgefunktion. Her kan du definere antal værelser, størrelse, husleje og meget andet.

Vil du leje din bolig ud i Store Heddinge? Så kan vi også hjælpe dig, hvis du opretter en udlejeannonce. Så er du godt på vej til at finde det rette match.

Vi håber, at vi kan hjælpe dig med at finde din drømmebolig!