Lejebolig Storvorde

Tæt ved Aalborg finder du satellitbyen Storvorde, der i dag huser 3.400 indbyggere. Før i tiden var der tale om en selvstændig by, men i dag er den vokset sammen med Storvorde Sejlflod Stadion og idrætshassen Båndbyhallen.

Storvorde er et paradis for familielivet, og her værner alle om det lokale miljø. Der er plads til store som små, og med kun 14 km til Aalborg, har du storbyen lige om hjørnet. 

Vil du blive klogere på din lejekontrakt? Så læs vores artikel lige her.

Attraktioner i Storvorde

Storvorde er omringet af den skønne natur, som det østlige Himmerland byder på. Men Storvorde kan også meget mere end bare naturen, og med en lejebolig i Storvorde kan du glæde dig til seværdigheder som:

·       Storvorde kirke, der er en smuk og ældre kirke, der samler byen.

·       Lille Vildmose, der er et fredet naturområde, der ligger i kort afstand fra Storvorde. Brug en dag på at udforske den vilde natur og få direkte adgang til en af de danske naturskatte.

·       Troldhøjsporet, som er for dig, der elsker en tur på din mountainbike. Bliv udfordret i det kuperede terræn lige ude foran din hoveddør.

Huse og lejligheder i Storvorde

Med et hus eller en lejlighed i Storvorde, får du en attraktiv adresse, der samtidig giver dig plads til at fylde godt og grundigt i din bolig. Her får du kort afstand til både Aalborg og Støvring, hvor du kan være inden for 30 minutter. Til Aalborg har du 22 minutter i bil og lidt over 30 minutter med bussen, og vil du til Støvring, kan du nå det på 20 minutter i bil.

I Storvorde finder du ældre huse og lejligheder til leje, og du kan også være heldig at løbe ind i nybyggede områder eller en helt ny villa. Der er plads til alle, og derfor er der også mange forskellige boligtyper, så du altid kan finde noget, der passer til dig.

Hvad koster et hus eller en lejlighed i Storvorde?

Du får mere luft i økonomien, når du tager springet og rykker lidt udenfor byen for at få mere natur og mere plads. Et hus i Storvorde koster mellem 5.000-9.000 kr. per måned for 60-130 kvm, og vil du gerne leje en lejlighed i Storvorde, skal du betale mellem 3.000-7.000 kr. per måned for 50-150 kvm.

Find lejeboliger i Storvorde 

Hos BoligZonen er vi eksperter, når det kommer til at finde en lejebolig i Storvorde. Du kan søge efter dine præferencer med vores søgefunktioner, der giver dig mulighed for at vælge mellem antal værelser, pris, størrelse og meget andet.

Alle annoncer bliver godkendt af vores kundeservice, det er din sikkerhed for, at alt bliver verificeret. Og står du og skal udleje din egen bolig, hjælper vi dig godt på vej. Det eneste du skal gøre, er at oprette en udlejeannonce, og så klarer vi resten.

Vi håber, at du snart finder din drømmebolig!