Lejlighed Støvring 

Er du, ligesom så mange andre, på udkig efter en lejlighed til leje i Støvring? Hos BoligZonen garanterer vi for, at du som boligsøgende får de bedste forudsætninger for at finde din drømmebolig. 

Støvring er en stationsby i Himmerland med 6988 indbyggere, der er placeret kun 23 minutter fra Aalborg i bil. Støvring tilhører desuden Rebild Kommune i Region Nordjylland og er dermed den største by i kommunen. 

Støvring har desuden flere forskellige børnehaver, dagplejer samt to folkeskoler. Derudover er der desuden et alment gymnasium i byen – nemlig Støvring Gymnasium. Er du interesseret i at høre mere om, hvad Støvring som by kan tilbyde, kan du læse meget mere nedenfor.

Attraktioner i Støvring

Vælger du at leje en lejlighed i Støvring, er der mange gode grunde til at blive klogere på, hvilke attraktioner der er at finde i byen. Blandt de attraktioner, du finder i byen, er blandt andre Kulturhuset Stubhuset. Det er et sted, der er værd at besøge, hvis du er vild med koncerter og kultur, som stammer fra hele landet. Derudover kan du som nævnt overveje at besøge Rold Skov eller Rebild Bakker, hvis du er vild med naturen og godt kan lide at færdes udenfor.

Derudover er Støvring generelt kendt for en helt særlig og unik natur, der giver god anledning til at cykle eller vandre. Derudover er der forskellige kulturoplevelser året rundt – heriblandt forskellige kunstudstillinger for de kunstinteresserede. 

Dog er det helt særlige ved Støvring, at landsbysamfundet er velfungerende og hyggeligt at færdes i. Det vil også sige, at Støvring er en stærk forenings- og handelsby, hvor der løbende bliver afholdt diverse arrangementer og oplevelser for de lokale. Her er alle interesserede i at engagere sig i bylivet, hvorfor du har mulighed for at deltage i diverse fritidsaktiviteter både som frivillig og som medlem. 

Attraktive indkøbsmuligheder

Noget af det vigtigste, når du er tilflytter til eksempelvis Støvring, er helt klart, om der er nærliggende indkøbsmuligheder. Vælger du en lejlighed i Støvring, kan du være sikker på, at der et bredt udvalg af forskellige indkøbsmuligheder inden for dagligvarer og øvrige specialiteter. Det gør generelt byen til et attraktivt sted, da det som nævnt også er én af Nordjyllands mest centrale stationsbyer. Her har du altså nem adgang til både regional- og intercitytoge, når du skal fra A til B.

Udover transportmulighederne er der desuden en motorvej lige uden for byen, så du nemt og hurtigt kan køre sydpå. Derudover er der også både regionale og lokale busmuligheder i byen. Skal du pendle til og fra arbejde, er Støvring derfor en fordelagtig by at bosætte dig, hvis du gerne vil have nemme transportmuligheder mellem hjemmet og arbejdspladsen.

Lejligheder i Støvring

Der er mange gode muligheder for at finde lejligheder i Støvring, hvis det er det, du drømmer om. Er du på udkig efter et hus til leje i Støvring, kan du også finde flere forskellige at vælge mellem.

Som vi allerede har været omkring, er der altså generelt mange gode grunde til at vælge en by som Støvring, når du skal finde din drømmelejebolig. Her kommer du nemlig til at bo nær Aalborg, Randers og Aarhus, der blot er en time væk. Det gør det generelt til en fordelagtig by, at infrastrukturen er stærkt og bylivet ligeså. 

Drømmer du om at bo i en lejlighed eller anden bolig i Støvring, er du garanteret at få meget for pengene. Det skyldes, at du her kommer lidt væk fra de store byer og lander i en mellemstor by, hvor der generelt er store prisbesparelser at hente. Uanset hvilken lejebolig, du er på udkig efter, er der derfor flere gode grunde til at fortsætte din boligjagt. 

Hvad koster lejligheder eller huse i Støvring?

Ligesom i mange andre byer vil der altid være forskel på priserne, alt efter hvilken by du er på udkig efter. Søger du for eksempel en lejlighed mellem 66-145 kvadratmeter, kan du forvente et prisleje på 5.000-8.150 kroner. Er du derimod på udkig efter et hus på mellem 110-124 kvadratmeter, kan du forvente et prisleje på 7.400-11.295 kroner. 

Vi anbefaler, at du løbende holder øje annoncerne på siden og ikke mindst priserne. På den måde er du klar til at slå til, når den rigtige bolig melder sig.  

Find lejligheder i Støvring

Hos BoligZonen er det vigtigt for os at gøre det nemt for dig som boligsøgende at finde den lejebolig, du drømmer om. Det har vi blandt andet sørget for ved at gøre det muligt at bruge vores søgefunktion til at afgrænse markedet. Her kan du selv vælge den ønskede størrelse, antal værelser og pris på din kommende bolig. 

Derudover har vi sørget for, at du nemt og gratis kan lave din egen digitale lejekontrakt, uanset hvilken lejekontrakt du ønsker. Skal du udleje en bolig, kan du desuden gøre det på vores platform ved at oprette en udlejeannonce.