Lejebolig Strøby Egede

Hvis du altid har drømt om at flytte til en kystby, er Strøby Egede lige noget for dig. Den sydsjællandske kystby, der har omkring 4.600 indbyggere, ligger lige ud til Køge Bugt, og hvis det ikke er salgstale nok i sig selv, får du også nem adgang til både Køge, Ringsted og København.

Natur er det helt store varemærke i Strøby Egede. Vælger du at leje et hus i Strøby Egede, får du strand, et attraktivt centrum og nybyggede områder. Du bliver også en del af en by, der er i rivende udvikling.

Attraktioner i Strøby Egede

Strøby Egede er omgivet af skøn natur, og med stranden i baghaven siger det hele sig selv. Tag en lang gåtur i de smukke omgivelser, og udlev drømmen om at springe i havet hver eneste morgen.

Derudover finder du seværdigheder som:

·      Tryggevælde Å, hvor du kan opleve det rige dyre- og planteliv. Du kan også sejle en tur i en kajak og nyde roen

·      Solgårdsparken, der giver mulighed for at nyde sommeraftenerne med grill, legeplads og picnic. Her bliver der også afholdt sommerkoncerter og det årlige sankthansbål.

·      Vallø Slot, der er en oplevelse værd. Det smukke slot er et imponerende syn hver eneste gang og ligger omringet af vand og skov

·      Vallø Golfcenter er for dig, der elsker de grønne plæner klippet til perfektion.

Huse i Strøby Egede

I Strøby Egede får du nem vej til både Køge, Ringsted og København. På bare 10 minutter er du midt i Køge, og snupper du bilen til København kan du nå det på 50 minutter. Derudover kører der flere busser til Køge, og det tager kun 10-15 minutter.

Et hus i Strøby Egede er helt perfekt for dig, der gerne vil være omringet af natur, men uden at give afkald på bylivet. Du får storby lige om hjørnet, og så kan du nyde lidt ekstra plads og luft i de naturskønne omgivelser.

Strøby Egede er som sagt en by i rivende udvikling. Boligmarkedet byder på ældre huse og nybyggede områder. Det giver dig mulighed for at finde et hus i Strøby Egede, der lever op til dine krav, hvor der er gode haver og måske et lille kig til vandet.

Hvad koster det at leje et hus i Strøby Egede?

Vælger du at finde en lejebolig i Strøby Egede, får du meget for pengene sammenlignet med de større byer. Du kan finde et hus i Strøby Egede til 6.000-12.000 kr. per måned for 65-130 kvm. Vil du hellere finde en lejlighed i Strøby Egede, ligger priserne fra 4.500-10.000 kr. per måned.

Find din drømmebolig med BoligZonen

Skal du finde den lejebolig i Strøby Egede, som du drømmer om? Så er BoligZonen klar til at hjælpe dig. Vi har gjort det nemt for dig at finde den helt rigtige bolig, og du kan nemt bruge vores søgefunktion. Her kan du også vælge ud fra dine præferencer, så du kun får vist de boliger, der passer til dig.

Skal du udleje dit hus i Strøby Egede, sørger vi for, at du helt enkelt kan finde de rette lejere. Opret en udlejeannonce hos os, som vores kundeservice godkender, og så hjælper vi dig med at finde det rette match.Vi ønsker dig held og lykke med boligjagten!