Lejebolig i Strøby Egede

Ønsker du at bo ved vandet? Strøby Egede er en kystby på Sydsjælland med 4654 indbyggere. Byen ligger 5 km fra Køge og 6 km fra Herfølge

Strøby Egede er omringet af hav på én side og Tryggevælde Å på den anden side. Tidligere var byen et sommerhusområde med lystbådehavn, men i dag er det en moderne by i udvikling. Du finder både strandvejsvillaer, lejlighedskomplekser, villakvarterer og rækkehuse i Strøby Egede. Byen ligger desuden tæt på Køge. I byen er der også Rema 1000, bager, Netto, apotek, genbrugsforretning, blomsterbutik, restaurant, bibliotek og livsstilsbutik. 

Strøby Egedes byskilt er faktisk blevet flyttet én gang, fordi byen er tæt på at sammensmelte med Strøby. Der er stor efterspørgsel på boliger i området, hvorfor der også bygges nyt. Det er blandt andet Nicolinelund, hvor der er fokus på familier og bæredygtighed. 

Nicolinelund er nyetablerede landsbyer, hvor du bor tæt på naturen, og der er fokus på biodiversitet. Det er et ægtepar, der står bag projektet, som er meget unikt! 

Med en bolig i Strøby Egede bor du tæt på alting

Fra Strøby Egede er der 49 minutter til Rådhuspladsen, 15 minutter til E47 og E20 og 10 minutter til Køge centrum. Hvis du er bange for at ”flytte langt væk” ved at flytte til Strøby Egede, må den bekymring siges at komme til skamme. Der kører desuden også busser fra Strøby Egede og lyntog fra Køge Nord samt S-tog fra Køge. 

Strøby Egede ligger ved smuk natur. Stranden er lige om hjørnet – måske har du faktisk udsigt til den. Ved Tryggevælde Å er der et rigt plante- og dyreliv. I Solgårdsparken kan du komme til sommerkoncert eller deltage i Sankt Hans bål. 

Strøby Egede har et idrætscenter, hvor man kan spille fodbold, gå til gymnastik, yoga, dancefitness og functional crossfit. Desuden har hallen et fitnesscenter og café. 

Hus i Strøby Egede med plads til hele familien

Når du lejer et hus, er der plads til hele familien. Børnene kan få deres eget værelse, og I har en have, som I kan bruge året rundt. 

Det kan også være, at I er et par eller en mindre familie, og et rækkehus vil passe bedre til jeres behov. Rækkehus i Strøby Egede er der også nok af, så den mulighed er der helt sikkert også. Strøby Egede er generelt set en ideel by til jer med børn. 

Der findes en integreret institution med fokus på udeliv og natur ved navn Lærkehuset. Der findes også Lodbjerggård Børnehus, som har 24 vuggestue pladser og 60 børnehave pladser. 

Strøby skole er for 0-9 klasse med 780 elever på skolen. Der er en SFO-ordning, og en bus går lige til skolen. På skolen er der en café for 7.klasse til 18-årige. 

Ved at bosætte dig i Strøby Egede får du masser af tilbud, og der er rig mulighed for at holde dig aktiv! Et rækkehus i Strøby Egede eller et hus i Strøby Egede finder du hos BoligZonen. Tilmeld dig BoligMatcher, hvis du ikke finder drømmeboligen. Så får du svar, så snart den er der.