Find et hus i Svenstrup

Svenstrup ligger 5 km fra Korsør og ligger i Slagelse kommune. Byen har 1917 indbyggere og egen skole, brugs og kirke. De fleste boliger i byen er huse eller rækkehuse. Byen fordeler sig på begge sider af Vestmotorvejen. Du kommer dermed nemt til Fyn og Jylland, men også til København. Hvis du skal pendle den ene eller anden vej, er det ideelt at bosætte sig her. 

Svenstrup ligger desuden tæt på vandet, og du får dermed smuk natur fra nærmest alle sider. Nord og syd for byen ligger vandet, og du har også skov og gadekær tæt på. I Korsør finder du alt det, du ikke finder i Svenstrup. Men du kan altid trække dig tilbage til den lille by, hvor der er fred og ro omkring dig. 

Hvis du leder efter et hus i Svenstrup, er du kommet til det rette sted. På BoligZonen kan du bruge søgefunktionen til at finde et hus til leje i Svenstrup. Det kan også være, at du er på udkig efter et rækkehus – også det kan du finde på vores side. Hvis det skulle ske, at der ingen boliger er, eller ingen af dem passer til dit behov, så kan du tilmelde dig BoligMatcher.

Hvad med et rækkehus i Svenstrup til leje?

Med et rækkehus får du mere plads og en lille have. Måske behøver du faktisk ikke mere. Det kan også være, at I er et par, hvor to er blevet til tre, eller et par, hvor børnene er flyttet hjemmefra. Et rækkehus er en ideel mellem størrelse, hvor man har plads nok til 2-4 personer. Et rækkehus til leje i Svenstrup ligger i en lille by, hvor der er fred og ro. Plads til at børnene kan vokse op i trygge rammer, og plads til at du kan lære dine naboer at kende. 

Rækkehuse til leje i Svenstrup er til dig, som ønsker at bo i en lille by, men med mulighederne tæt på. Muligheden for at komme på stranden, dyrke vandsport, komme ud i naturen og nemt at komme til Fyn, Jylland eller København. 

Flyt ud til fred og ro

Med et hus til leje i Svenstrup får du fred og ro omkring dig. I en lille by med 1917 indbyggere kan man komme hinanden ved. Det har en charme, hvis du er vant til at bo i en storby, hvor man ikke kan rumme alle de mennesker. Her kan børnene selv cykle i skole, og du kan have gadefest med vejen. 

Der er et særligt fællesskab i mindre byer! Så snart du savner en biograf, caféer eller shoppingmuligheder kan du køre til Korsør. I byen finder du alt det, du skal bruge. Der er også rig muligheder for dags- eller weekendture til flotte steder den ene eller den anden vej, og du kan komme til København på en times tid.